Stratégiaváltásra készülnek a szakszervezetek, mutatjuk a részleteket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
röhejes...amíg húzóágazatok nem állnak le, addig [email protected] a puhos gennyzacskó...ami tavaly volt annak a hatásfoka nulla, eredménye szintén...és ilyenkor fogom a fejem, hogy ilyen emberek tanítják a gyerekeket...
drrotf
Ha a pedagógusok odafigyeltek volna Mérő Lászlóra és lenne nekik a bátor lépések után miből élni, akkor már legalább tízezer pedagógusnak kellett volna elhagyni a pedagógusi pályát, hogy itt érdemi intézkedés történjen.Képzeljük el mi lenne itt ha a katonákat vagy rendőröket is úgy kezelnék mint a pedagógusokat, hogy a fizetésemelésüket akkor hajtanák végre ha az EU-tól pénzt kapunk erre.Mit gondolnának akkor az emberek, hogy az kormány , az állam nem szed be annyi pénzt az állampolgároktól hogy a költségvetésből megfizesse azokat akik megvédik a rendet és az államot egy incidens , egy támadás után?Ha ezt végig gondolták, akkor most gondolják meg azt is hogy milyen kormány az amely a jövő nemzedéket nevelő pedagógusoknak nem különít el a költségvetésből annyit, hogy a pedagógusok bére olyan szinten legyen , mint az egyetemet végzettek átlagbére.
durbincs
@drrotf: @Pálinkás Pál: Maguk bérbuzik , meg a szintén mocskos Pedofilok ?
durbincs
Hemzsegnek itt a Pedofilok ? mint krokodilok a folyóban ? mint csak ezek :@jesz: @sgl: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @Giovanni Alba:@koszpeko:@Aki Én:@Eladott Ország: ? bérköcsög Anntifás-Pedofilo Lágerpribékek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.