Az egészségügyi államtitkár korábban azt mondta, hogy „van elég orvos a rendszerben, akár jelentősebb túlmunka nélkül is működőkőképes lehetne, ha nem lennének rosszul elosztva az erőforrások”. Döbbenetes adatot osztott meg a Magyar Orvosi Kamara (MOK) a Facebook-oldalán vasárnap. A bejegyzés szerint Magyarországon a 30 év alatti háziorvosok száma mindössze öt fő.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Németh István: Ha a NATO "takarodjon Európából" a vágyad, az azt jelenti, hogy Huxitot akarsz. Mert ostoba vagy, mint a dagi :P
Clavigo
Gondolom,,aki tehette,,az lelépett erről a trágyadombról... A betegnek meg ott a tízparancsolat,,meg a pintér..oszt jó napot
Clavigo
@Németh István: Idióta vagy te,,öreg.
Nanya
@Német István buzi köcsög szemétládának,aki a jó éccsanyját szokta kenterbe vágni,aki apja purdé tesóinak !Afelelősöket veled együtt fellógatni !
Kevés a lámpaoszlop ?
Kerítésre ,telefonpóznára ,darukra !!!
Tetvek ! Lógni fogtok ! Háromszor annyian vagyunk !
Majd kaptok egy hajfürtöt szeretett gazdátok segge szőréből ! Kúrvanyátok !!!
Nessy
Van elég orvos a rendszerben, állapította meg az álontitkár. Szakdolgozóból még sok is? Ez a "magas létszám" bőven elég lesz, és a "reformok" kiválóan fognak működni, amint az egyetlen zavaró tényezőt kiiktatják a rendszerből! Ez a zavaró tényező a BETEG! A területi eloszlás problémái is megszűnnek! Majd megtanulják ezek a renitens betegek, hogy ott, akkor, és olyan diagnózissal betegszenek meg, ahol, amikor épp van megfelelő szakellátás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.