Az ukrajnai háború évfordulójának alkalmából a Greenpeace aktivistái a Karmelita, egészen pontosan a miniszterelnöki erkély alá feszítettek ki egy hatalmas molinót, amin az áll: „Gáz, függőség: elég!”.

Orbán erkélye alá függesztett ki molinót a Greenpeace ezzel a felirattal: "Gáz, függőség: elég!"

Fotó: Greenpeace/Facebook

A Greenpeace szerint az akcióval arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy „a kormányzat válaszai teljesen hibásak az energiaválságra, azok nem a megoldáshoz, hanem csak még jobban elmélyülő válsághoz vezetnek”.

A szervezet szerint az orosz földgáz második legnagyobb (Németország után) európai uniós vásárlójaként nem csökkent érdemben Magyarország fosszilis függősége, ezért a szervezet azt követeli, hogy a kormány haladéktalanul kezdjen olyan energiahatékonysági programokba, melyekkel csökkenthető az ország földgáz- és fosszilisenergia-felhasználása.

A Greenpeace azt követeli a kormánytól, hogy legkésőbb 2035-ig vezessék ki a gázt, és helyette klímabarát, békés, megújuló energiaforrásokból biztosítsák az ország energiafelhasználását.

Forrás: Telex.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Aki Én: @m73: @ESCOBAR: >>> csaka hülyék mint ti nem veszitek észre!
Követelni pedig lehet, mi több kell!! mégpedig az Eu vezetéstől, hogy takarodjon a kurva anyjába az usa-nato armadával és a diktátumaival együtt! Ha ezt írjátok ki a molinóra még be is kereteztetem!!!
Moslék szarok! Hazaáruló ganajok!
Az usa-nato armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Aki Én
@Németh István: ...Gyuszikám, nem vetnél véget a szenvedésednek?
csak úgy....
@Aki Én: :) gumiszobában nincs hozzá szerszám!
Németh István
@csak úgy...: @Aki Én: nagyon egyeztek egymással, hol is éltek?? ja a trágyadomb alatt vagytok beszorúlva! Így már érthető! De mielőtt a tudatlanságotokban a létől megfulladva emésztene benneteket az egysejtűek élősködése, mondom >> összehasonlítani az összeha-sonlíthatót lehet! A kapitalista burzsoá osztály élősködői megengedhetik maguknak, hogy a jóval drágább közszükségleti energia bázist használják! Mi csak maradjunk meg a megszokott és stabil fogyasztási módinál, amibe a mocskos haverjaitok belepiszkálnak az önös érdekeiknek megfelelően! MERT csak személyre szabott önös érdekről beszélhetünk ugye >> mint korrupciós "jó-szándékú" marketing tevékenységről, messze leszarva a nemzetek népeinek a nemzetgaz-daságoknak az érdekeit! Aztán ti is ezt hajhássázok, ezért hazaárulóztok az Eu vezetése felé, hogy ne fizesse ki a nemzetünknek utalandó járandóságot! A saját szemétségeteket nyalogas-sátok! >> különben meg sem érdemelt fostos lósegg mellet!!
Az usa-nató takarodjon az armadájával Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
ómió
Greenpeaceéknél is ki kéne függeszteni, hogy "se gáz, se áram: greenpeace nyomor"! Tuti nem értenék az idióták!
Németh István
@Aki Én: @csak úgy...: AMIG NEMVOLT HÁBORÚ, NEM VOLT AZ OROSZOK ELLENI SZANKCI >>KIVÁLÓAN ELVOLTUNK A SZÜLSÉGLETEK ÁRNÖVEKMÉNYE NÉLKÜL!
TALÁN HÜLYE TETVES GÖRÉNYEK ODA TESSENEK MENNI HŐBÖRÖGNI ÉS BASSZÁTOK SZANASZÉJJEL AZ ÚSZÍTÓ TETVES KURVA ANYÁTOKAT! értegető???
Az usa-nató armada takarodjon a kurva anyjéba Európából, az Eu vezetése a börtönbe! - akasztásilag! >>> benneteket >> @csak úgy...: @Aki Én: a molinóra kell felakasztani dísznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.