Az egész magyar közvéleményt megrázó, elmúlt hetekben történt sajnálatos esetek ellenére még mindig sokan vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy csak álprobléma az, hogy a genderlobbi a gyermekeinket igyekszik behálózni. Ők a 15 éves diákjával homoszexuális viszonyt folytató pedagógiai asszisztens ügyét is egyedi, elszigetelt esetnek tartják, amelytől ugyan elhatárolódnak, de nem gondolják, hogy a törvényalkotónak további dolga lenne. Pedig nagyon is van. Spanyolország esete ugyanis jól példázza, hogy mi történik akkor, ha a genderlobbi képviselői kormányzati szerephez jutnak. Az dél-európai országban ugyanis olyan gendertörvényt fogadott el a baloldali kormánykoalíció és a mögötte álló parlamenti többség, amire bármelyik LMBTQ szervezet elégedetten csettint. A radikálisan baloldali kisebbik kormánypárthoz, a Podemoshoz tartozó esélyegyenlőségi miniszter által kidolgozott jogszabály szerint ugyanis egy gyermek akár már 12 éves korában nemváltó műtéten eshet át.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Már megint olyasmin lovagolnak, ami nálunk nincs. A cikk végén a nemváltó műtét----ismét---. Itt a 18 év alattiak nemhogy nemváltóműtétet,de egy apró tetkót se csináltathatnak szülői beleegyezés nélkül. A gyerekek molesztálását pedig sajnos nem tudja megakadályozni se orbán,se senki. Ez valószínűleg mindig volt,és mindig lesz. Olyan mértékű büntetés kell,ami valóban elriasztja ezeket az embereket. Most nagy a felháborodás fideszéknél a pedagógiai asszisztens okán, de pl a papokkal miért nem foglalkoznak? Arra valamiért nem cuppannak rá. A saját pedofiljaikat is védik,hiszen sok-sok millió közpénzért hazamenekítették kaletát,ahelyett,hogy hagyták volna megrohadni valamelyik perui börtönben. Ezt én úgy értelmezem,hogy a fidesz-pedofil a jó pedofil, a többit üldözni kell

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok