Kövér László is osztja az általános fideszes elképzelést, miszerint mindenki összefogott Magyarország ellen, most kifejezetten Svédországra és Finnországra van kihegyezve, egyenesen a szovjet megszállást látja újraéledni.

Kövér László szerint újjáéledt a szovjet megszállás, csak most nem az oroszok csináljákMTI/Koszticsák Szilárd

Kövér László péntek este a Hír TV Napi aktuális című műsorának vendége volt. Az Országgyűlés elnöke azt mondta, merő hecckampány folyik a magyar parlament ellen, amiért elhúzódik Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának megszavazása – szemléz a hvg.hu. Ezzel ugyanis mindenképpen meg kell várni a törökök egyetértését is, tehát nem rajtunk múlik.

Magyarország szuverén ország, a parlamentje a saját belátása szerint állapítja meg a napirendjét

– jelentette ki Kövér, megemlítve, hogy a kormánypárti frakcióban vita alakult ki a csatlakozás ratifikációjáról. A Fidesz-frakcióban szokatlan egyet nem értést egyrészt az okozza, hogy a svédek és a finnek korábban kritikával illették a magyar jogállamiságot, most meg "szívességet kérnek".

Szerinte a csatlakozásra váró országok számszerűsíthető károkat okoztak magyarországnak azzal, hogy hozzájárultak az uniós támogatások befagyasztásához.

Másrészt a képviselők aggódnak a háborús veszély miatt, mert Finnországnak 1340 kilométeres közös határa van Oroszországgal. Ez szerinte növeli egy katonai konfliktus veszélyét.

Az Országgyűlés elnöke manapság "a szovjet megszállás utolsó éveiben" érzi magát, de nem az orosz agresszió miatt, hanem mert az Európai Unió folytatja a jogállamisági eljárást Magyarország ellen. Mint fogalmazott, "a munkásmozgalmi értékek helyébe az európai értékek léptek."

Kövér szólt a gyermekvédelmi törvény várható szigorításáról is, amelyhez szerinte "komplex és higgadt" megközelítésre van szükség, és a büntetőjog mellett érinti az oktatási intézményeket és a médiát is.

Forrás: hvg.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Lépjétek meg már a huxitot- miért nem meritek? Gyáva népség- a 135 bátorok+mihazánk elsöprő fölénnyel szavazná meg a játszóházatokban. Mi tert vissza benneteket? Hiszen attól a "megszállótól" már nem remélhettek egy árva eurocentet sem. Huxit és legyen vége ennek a vetyengésnek- tiszta vizet a pohárba!Menjünk vissza Ázsiába úri véreim- az kell ennek az országnak. Az őshaza- az Uralon túl.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nanya: Itt? Ne már...Akkorra orbán megfőzi a békát, az üstnek már alágyujtott- "aktuális ellenségünk: eu, nato"- még mindig nem látjátátok , hogy mit múvelnek. Az ellenzéki térfél elbagatellizálja az orbáni mondatokat, hablatynak minősiti- de azok tartalmazzák a lényeget. Óriási hiba, és az ellenzék részéról a vakság, amelly segit orbánnak, mert "elaltatja " a gyanakvót. Ahogy kiépitette a fasiszta diktatúráját- gyakorlatilag szétszaggatva a társadalmat- az úgy ment, mint kés a vajban. A legcsekélyebb ellenállás nélkül. Irástudók, értelmiségiek meg csak...semmi. Azok nincsenek, akik fel tudnák rázni ezt a punnyadást- nincsenek. Orbán úgy játszik az egész országgal, mint macska az egérrel- és ez a játék, orosz rulett néven is ismert. Rajta múlik, mikor lövi ki azt az egy golyót.
Nanya
@kereső: Az ellenzékkel kapcsolatos kritikád jogos ! Bármilyen magas labdát kapnak,nem tudnak vele mit kezdeni.
gina
Ennél undoritóbb emberi féreg nincs mint ez a paszományos löttyedt vén sz@r, nem tudja már mit mond a trotykos állat
Terminátor
Ma röggel O1G embere az ATV-ben egyértelművé tette, hogy úgy van béke, ha a jelenlegi határ a jelen állás, putykóé! Ez a béke ára, a magyar vezetés álláspontja!
Bepucsítunk putykónak!
Mivel éri el ezt putykó?
Tényleg zsarolja O1G-t?
Hu b+!
Nanya
@Terminátor: Valami biztos,hogy van a háttérben! putyin valamit tud,az 1G ről.
Nanya
@Terminátor: Ki ez az undorító MSZMP s ? Én úgy gondolom! A Szocialista Magyarországért Érdemérem ezüst fokozatának tulajdonosa ,egy igazi komcsi féreg.
Az özvegye már a jövő héten menjen férjhez !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.