Az alábbi történet színhelye Magyarország, "játszódik" 2023-ban Európa közepén egy -egyelőre- Európai Unió-tagországban, vagyis a hazánkban. Szereplői átlagemberek: tanárok, diákok, szülők, akiket a regnáló a köz milliárdjaiból arra hergel folyamatosan, hogy valakiket pellengérre állít, akiket gyűlölni kell, mert neki jobb, ha a kormány helyett a kipécézetteken csattan a népharag. Így élünk egy évtizede...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: tolvajoknak pellengéren a helye!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@KisTehen: Én inkább pengeélre állítanám, ott táncolja a pávatáncát.
Mirabilis
@KisTehen: Ma 19:37 kaleta gábor fidesz Magyarország egykori perui nagykövete. 2020 júliusában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték 19 000 pedofil fénykép birtoklásáért
Mirabilis
@KisTehen: ma 19:37 Plusz: Kormánykritikus üzenetek lepték el azt a nevezetes ereszcsatornát, amelyen 2020 novemberében Szájer József – akkor még a Fidesz európai parlamenti képviselőjeként – menekülni próbált a rendőrségi rajtaütés elől egy illegálisan megtartott orgiáról.
Orbánt és a fideszt állítjuk pellengérre. Van belőlük sok, ugye, akiket lehet?Buzi, pedofil? tele van vele a fidesz.
Mirabilis
@KisTehen: Plusz: Varga Judit igazságügyi miniszter biszexuális, és többek között emiatt nem őt ajánlotta a magyar miniszterelnök a következő köztársasági elnöknek.Haha!
Galway
@Mirabilis: Varga Judit egy hazug, képmutató, képzetlen, hozzáértést nyomokban sem tartalmazó pártpi-csa.
(aki szemrebbenés nélkül belehazudja mindannyiunk képébe, hogy Schadllal a zéletbe' nem találkozott, majd kiderül, hogy bizonyára nem is él, mert legalább 16 közös fotón, 16 különböző cuccban látható, aki elintézi a Pegasus-ügyet azzal, hogy a Palika vót..., nem ismervén a vezetői felelősség elvét).
Hogy ki a fenével mászik ágyba, mindenütt másutt indiferens lenne, csak épp itt, Apaférfianyanőföldén próbálunk valamire jutni vele. Pedig a Juci tényleg akasztófaérett már, de nem a szexuális orientációja okán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.