Az alábbi történet színhelye Magyarország, "játszódik" 2023-ban Európa közepén egy -egyelőre- Európai Unió-tagországban, vagyis a hazánkban. Szereplői átlagemberek: tanárok, diákok, szülők, akiket a regnáló a köz milliárdjaiból arra hergel folyamatosan, hogy valakiket pellengérre állít, akiket gyűlölni kell, mert neki jobb, ha a kormány helyett a kipécézetteken csattan a népharag. Így élünk egy évtizede...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: tolvajoknak pellengéren a helye!
nemkati
@KisTehen: Én inkább pengeélre állítanám, ott táncolja a pávatáncát.
Galway
@Mirabilis: Varga Judit egy hazug, képmutató, képzetlen, hozzáértést nyomokban sem tartalmazó pártpi-csa.
(aki szemrebbenés nélkül belehazudja mindannyiunk képébe, hogy Schadllal a zéletbe' nem találkozott, majd kiderül, hogy bizonyára nem is él, mert legalább 16 közös fotón, 16 különböző cuccban látható, aki elintézi a Pegasus-ügyet azzal, hogy a Palika vót..., nem ismervén a vezetői felelősség elvét).
Hogy ki a fenével mászik ágyba, mindenütt másutt indiferens lenne, csak épp itt, Apaférfianyanőföldén próbálunk valamire jutni vele. Pedig a Juci tényleg akasztófaérett már, de nem a szexuális orientációja okán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.