Metropolita atyának a katekézise egyfelől sziklaszilárdan kitart a megszentelt hagyomány mellett, másfelől pedig mégis olyan megfogalmazásokkal tud élni, amelyek a ma emberéhez szólnak. A ma embere számára is megragadhatóvá teszi a hitet – méltatta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Hilarion Alfejev metropolita, az Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéjének kormányzója Jézus Krisztus című műve magyar nyelvű kiadását, az ünnepélyes könyvbemutatón csütörtökön Budapesten a Központi Papnevelő Intézet dísztermében.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
jézusról prédikálnak oszt ördöggel hálnak...,pfujjj
Clavigo
Máááá csak ez az agyatlan barom semjén hiányzott a péntek estémhez.. Édes jó istenem,gyere le oszt zokogjál.. Itt kell élned ahhoz,,hogy elhidd,,,,,hogy itt mekkora barmok vannak elvileg felelős beosztásban...
csak úgy....
jézusról prédikálnak oszt ördöggel hálnak...,pfujjj
Macskaszem
"A ma embere számára is megragadhatóvá teszi a hitet Hilarion Alfejev Jézus Krisztusról szóló könyve"

Ha elég vastag, én megragadnám, és úgy fejbeb@sznám vele Semmilyenzsófit, hogy arról koldulna.
Nessy
Semjént és az egész álszent farizeus színtársulatot Jézus korbáccsal űzné ki a közéletből, mint anno a templomból a kufárokat!
Clavigo
@Nessy: Azért ,semjent először csak kiröhögné..:):) ( kufárnak is barom lenne )..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok