Még a Polgár házaspárt is megdöbbentette, hogy a floridai nagybevásárlásuk, még ha kicsivel is, de olcsóbbra jön ki, mintha Magyarországon vásárolnának. Arról nem is beszélve, hogy az amerikai boltba rengeteg az 1-et fizet, kettőt kap akció, így ha azokat az „ingyen” termékeket is beleszámoljuk, már jóval brutálisabbá válik a különbség. Polgár Árpád egy ponton arról is beszél, hogy durván 20 éve élnek Floridában is, és mint mondja, anno tényleg kétszer, de akár háromszor is többet fizettek a termékekért kint, mint Magyarországon. De ez a különbség az évtizedek alatt egyre szűkült, sőt Polgár szerint, az utóbbi 2-3 évben megfordult a kocka, és már Magyarországon drágábbak a dolgok. A házaspár verdiktje egyébként az, hogy az amerikai bevásárlás 29 807 forintba, míg a magyar 32 101 forintba került. Igaz, az amerikai akciók miatt 6247 forintnak megfelelő terméket még ingyen megkaptak. Sőt, míg Floridában 200-210 forint áfát fizettek összesen az egész bevásárlásra, addig...

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Menőmanó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Szóval Floridában olcsóbb az élet mint itthon, Pedig ott 3-4000 dollár az átlagfizetés. Itt meg kb 500 ezer körül van, de az is csak csak a KSH szépítő módszerével.
sokanvagyunk
Majd hetente egyszer kivándorlok... - bevásárolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.