Felkerült a kormány honlapjára a háborús veszélyhelyzetet június után is meghosszabbító törvénytervezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Vészesen nehéz EU-s pénzek nélkül lopni...
csak úgy....
igazuk van,míg ök uralkodnak veszélyben van minden magyar!
Nessy
Minek ez a bohóckodás? Veszélyhelyzet az idők végezetéig, és pont! A droidok majd "megszavazzák"! Orbán már megszokta, hogy egyedül dönt, a kormány majd utólag rábólint!
drrotf
Az igazi, a rendes országgyűlési képviselőknek vitatni kellene a kormánynak ezen intézkedését, hogy vészhelyzet van ím már több mint egy éve, miközben más országok , melyek egyforma közelségben van Ukrajnával ,eszükbe sincs ezt a helyzetet kihasználva autoriter módon kormányozni.Nem visszaélés a joggal amit a kormány csinál, hogy teljesen feleslegesen működteti az Országgyűlést, amelynek már így nincs meg a törvényhozási szerepe, mert a törvények helyett a kormány rendeletekkel vezeti az országot, és így ellenőrző szerepe is hosszú idő óta szünetel a Parlamentnek.Az előzőek miatt az ellenőrző szerepe sem lehet meg ennek a legmagasabb választott szervezetnek.Ilyen módon az országgyűlés egy halott és felesleges szervezet amely ilyen pénz szűkében felesleges kiadásnak minősül és csak a látszatot tartja fenn , hogy itt nálunk a kívül álló még azt hiheti hogy a demokratikus választásokon hatalomra került képviselők döntenek az ország ügyeiben. Talán eljárást kellene kezdeményezni, hogy ez a kormány hatalmával visszaél és egyeduralomra törekszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.