Orbán Viktor ismét posztolt Donald Trumppal, hogy biztosítsa őt a támogatásáról.

Orbán Viktor még mindig össze van zavarodva, nem tudja, ki az amerikai elnökMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A miniszterelnökünk legújabb Twitter-posztján az Egyesült Államok volt elnökével szerepel, Donald Trumppal. Mint ismert, Trump a gyanú szerint közvetítőin keresztül hallgatási pénzt fizetett ki még 2016-ban az elnökválasztási kampány során, emiatt most vádat emeltek ellene és bűnügyi nyilvántartásba vonhatják. De emellett több más eljárás is folyik ellene, amelyek között polgári per is akad, mégpedig nemi erőszak miatt.

Az elnök meghallgatására kedden kerül sor New Yorkban, de láthatja, hogy aggodalomra semmi ok, ha olyan emberek állnak mellette, mint maga Orbán Viktor. 

„Harcolj tovább, elnök úr! Veled vagyunk” –írja. Elfelejtve, hogy már rég nem Trump az elnök, hanem Joe Biden – bár ez Orbánt eddig sem zavarta.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az jo hogy tamogatja a taho a trumplit, igy biztos a bukas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Harcolj tovább elnök úr!!
Veled vagyok Donald!!
üzente Orbán Trump-nak
csal ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@Galway: Latod ez egy nagy talány. Miert van az akivel orban haverkodik az megbukik, de maga orban nem.
En erre csak azt a magyarazatot latom, hogy orbantol mar rettegnek mint a tuztol, es mas orszagok nepei azonnal az orban altal tamogatott politikus ellen szavaznak, nehogy ott is ilyen maffia rendszer epuljon ki.
Az hogy nalunk miert nem bukik, pedig az agymosott fideSS-fanoknak koszonhet, akik meg mindig elegen vannak ahhoz, hogy a gecit hatalomban tartsak.
Peller Anikó
@Yoda69: 400 médiára tették rá a mocskos mancsukat amiből folytatólagosan ömlik az önfényező cigány hazugságáradat. Működik. Az emberek primitívek, bár vannak néhányan akik tudnak számolni kb tízig.

A tízezer milliárd például nem jelent számukra semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.