Az Aldi húsvét előtt robbantott: 7-50 százalékos kedvezményt adtak a vásárlóiknak. A húsvéti édességek egy részét például harmadával olcsóbban lehet most megvásárolni.

Minden eddiginél durvább árháborúba kezdett a Tesco és az Aldi

Durvul az árverseny. Forrás: Pixabay

A Tesco válaszlépésével megemelte az árstopos termékek vásárlási limitjét, sőt a tojás esetében el is törölte. Emellett a húsvéti ételek fontos hozzávalóinak is jelentősen csökkentette az árát. Ráadásul 20 000 forintos vásárlás esetén jelentős, 2500 forintos kedvezményt is adnak a Clubcard applikáció használóinak – írja a Privátbankár.

Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője szerint a

különféle húsvéti kedvezményeink is jól tükrözik stratégiánkat, miszerint nem egy-egy termék árának csökkentésére van szüksége a magyar családoknak. Április 5-től egyes sajtok több mint 50 százalékos, a magyar fejes saláta 35 százalékos kedvezménnyel, a húsvéti reggelik elengedhetetlen tartozéka, a magyar hónapos retek pedig közel féláron szerezhető be.

A fonott kalács 40 százalékkal, a húsvéti húsok 20 százalékkal, az ünnepi édességek és italok mintegy 30 százalékkal olcsóbban kaphatók a brit bolthálózatnál – írja az ATV.

Forrás: Privátbankár, ATV
Fotó: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Látjátok!!??
Most lehet majd élvezni a háború áldásos hatásait is!!!???
Minden rosszban van valami jó is!!!...
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.