Az ellenzéki pártok gomba módján szaporodnak. Lesz nekünk mindenféle néppártunk, meg Szocialisták és Demokraták nevet viselő szerveződésünk, és akkor mi van? Csak tovább osztódik a NER-t elutasító közösség, ami egyértelműen a Fidesznek kedvez, hiszen a biztos szavazók körében a kormányoldal…

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Sebaj! Megyünk a pártot nem választó, bizonytalanok, vagy a nem szavazók közé!
Nem nekem kell megalkudnom önmagammal, a pártoknak kell olyannak lenni, ami nekem is megfelel!
Sziszifusz
@Béla333: 15:43

Az embernek az az érzése támad a jelenlegi pártokkal kapcsolatban, mintha nem igazán akarnának kormányváltást. Tessék-lássék módon, néha-néha úgy csinálnak mintha hogy, pedig hát dehogy !
Tudják azt, hogy egy esetleges kormányváltás után az új kormány bukása hamar bekövetkezne, köszönhetően a Fidesz által elhelyezett " időzített bombáknak".
Nem igazán akarják átvenni ezt a Fidesz által létrehozott csődtömeget. Inkább kivárják, az előbb-utóbb szükségszerűen bekövetkező összeomlást. Hulljon a népharag és a sok gané a NER-esek nyakába.
Béla333
@Sziszifusz: 16.22
És ha az ellenzékiek azért nem akarnak kormányváltást, mert az ellenzéki pártok vezetőinek pont megfelel anyagilag is a jelen felállás? Az egész csak egy színjáték, hogy te is meg én is találjunk olyat akinek szurkolni lehet és olyat, akit meg gyűlölni lehet?
A politikusi "elit" az elmúlt 33 évben mikor lett elszámoltatva, a korrupciós és egyéb bűncselekményeik érdemben kivizsgálva? Ja? Hogy ilyen nem volt?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.