Elfogadhatatlannak tartja a rendőrség az országgyűlési képviselő Karmelita kolostornál történt rendőri intézkedéssel kapcsolatos megnyilvánulásait.

Hadházy Ákos ügye miatt vizsgálatot rendelt el a rendőrség: Elfogadhatatlannak tartják a rendőri intézkedéssel kapcsolatos megnyilvánulásait
Fotó: RTL

Ahogy arról korábban beszámoltunk kordont bontott a Momentum és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Orbán Viktor munkahelye, a Karmelita kolostorból átépített Miniszterelnöki Hivatal előtt.

A rendőrökkel való dulakodás közben megsérült Hadházy Ákos arca. A történteket a független képviselő nem hagyta annyiban, közzétette egy Zoltán nevű rendőr fotóját, aki szerinte "sunyi módon odalépett hozzá, mikor megpróbálták megakadályozni a Várszínházat és annak urát védő kordon visszaépítését, és szándékosan, erővel elsodorta Hadházy kitámasztott lábát, majd többször a már a földön támaszkodó lábát is". 

Most megszólalt a rendőrség is az ügyben. 

Készenléti Rendőrség és a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. április 5-én a Karmelita kolostor előtti területen – ahol több személy lebontotta az építési kordont – hat embert igazoltattak, egy fővel szemben testi kényszert alkalmaztak. A helyszínről a rendőrök senkit nem állítottak elő. Az érintettek a rendőri intézkedés ellen nem éltek panasszal – olvasható a rendőrség beszámolójában.

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a közösségi oldalán az intézkedő rendőrökről a becsületük és jóhírnevük csorbítására alkalmas kijelentéseket fogalmazott meg, miközben a rendőri intézkedés ellen ő sem élt panasszal.

Hozzátették: A képviselő közösségi oldalára kikerült posztok valóságtartalmának megállapítása, és az intézkedés körülményeinek tisztázása érdekében a Készenléti Rendőrség parancsnoka vizsgálatot rendelt el.

Mint írják, a véleménynyilvánítás szabadságát tiszteletben tartva határozottan visszautasítanak minden, a rendőri állományra és ezáltal a rendőrségre nézve sértő megnyilvánulást és véleményt.

Forrás: police.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
A szarházit Oroszországban már börtönbe csukták volna! É Koreában az egész családjával kiírtanák! Kínába minimum 10-15 év kemény munkatáborra ítélik míg a közel keleten azonnal a helyszínen fejbe lövik...Szerencsés fickó,hogy Magyarországon bohócot csinálhat a rendőrökből ezt egy normális helyen nem tehetné meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Shikari: Te vagy egy skizofrén acsarkodó fasiszta nem látod? Megjátszod a sértődött mimózalelkűt, ha nem szépen szólnak hozzád!?! Ha durván szólnak az a baaaj, ha szépen azt meg leszarod...Akkor beszélhetnél a magyar emberek nevében, ha lenne benned némi emberség, empátia vagy valami egyszerű jó érzés mint pl: A szeretet:) Ha még nem volt benne részed ideje lenne kipróbálni, mert így csak egy vicsorgó fasiszta, jutifalatért ugató kutya maradsz!
Ugye nem gondolod komolyan, hogy Te(vagy ki az a ti???) fogod meghatározni ki a Magyar!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 22:12 Igen? Milyen Magyar vagy? Náci fasiszta "nemzeti"? A többi magyar aki máskép látja ugyanazt ebben az országban és csak magyarul beszél azok nem magyarok? Mi alapján mered szelektálni a Magyar embereket? Honnan veszed a bátorságot, hogy más tisztességes Magyar emberek nevében szónokolj?
Mesélj Tanár Úr!
(csak az igazat vagy kussolj!)
Istenakinincsen
@Shikari: Ugass még Tanár Úr! Vaúúú! Mitől Magyar a Magyar? Bátorságom eredendő, mivel én Magyar vagyok, Te meg egy náci ostoba féreg vagy! Nem kell Magyarnak lenni ahhoz amit te művelsz. Tele van a világ ilyen ostoba barmokkal mint te!
Itt van Pl: @Szarházy Mákos: Aki a barátod:))) Nyalja a seggedet...vagy a saját seggedet nyalod más néven te parazita?!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 05:59 Nagyon nem mindegy ám Tanár úr! Te csak szeretnél Magyar lenni! Magyarok szégyene vagy az már biztos!
Clavigo
@Shikari: ne röhögtess migráncs.. Terasz ?a menekült táborban ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.