Elfogadhatatlannak tartja a rendőrség az országgyűlési képviselő Karmelita kolostornál történt rendőri intézkedéssel kapcsolatos megnyilvánulásait.

Hadházy Ákos ügye miatt vizsgálatot rendelt el a rendőrség: Elfogadhatatlannak tartják a rendőri intézkedéssel kapcsolatos megnyilvánulásait
Fotó: RTL

Ahogy arról korábban beszámoltunk kordont bontott a Momentum és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Orbán Viktor munkahelye, a Karmelita kolostorból átépített Miniszterelnöki Hivatal előtt.

A rendőrökkel való dulakodás közben megsérült Hadházy Ákos arca. A történteket a független képviselő nem hagyta annyiban, közzétette egy Zoltán nevű rendőr fotóját, aki szerinte "sunyi módon odalépett hozzá, mikor megpróbálták megakadályozni a Várszínházat és annak urát védő kordon visszaépítését, és szándékosan, erővel elsodorta Hadházy kitámasztott lábát, majd többször a már a földön támaszkodó lábát is". 

Most megszólalt a rendőrség is az ügyben. 

Készenléti Rendőrség és a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. április 5-én a Karmelita kolostor előtti területen – ahol több személy lebontotta az építési kordont – hat embert igazoltattak, egy fővel szemben testi kényszert alkalmaztak. A helyszínről a rendőrök senkit nem állítottak elő. Az érintettek a rendőri intézkedés ellen nem éltek panasszal – olvasható a rendőrség beszámolójában.

Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a közösségi oldalán az intézkedő rendőrökről a becsületük és jóhírnevük csorbítására alkalmas kijelentéseket fogalmazott meg, miközben a rendőri intézkedés ellen ő sem élt panasszal.

Hozzátették: A képviselő közösségi oldalára kikerült posztok valóságtartalmának megállapítása, és az intézkedés körülményeinek tisztázása érdekében a Készenléti Rendőrség parancsnoka vizsgálatot rendelt el.

Mint írják, a véleménynyilvánítás szabadságát tiszteletben tartva határozottan visszautasítanak minden, a rendőri állományra és ezáltal a rendőrségre nézve sértő megnyilvánulást és véleményt.

Forrás: police.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
A szarházit Oroszországban már börtönbe csukták volna! É Koreában az egész családjával kiírtanák! Kínába minimum 10-15 év kemény munkatáborra ítélik míg a közel keleten azonnal a helyszínen fejbe lövik...Szerencsés fickó,hogy Magyarországon bohócot csinálhat a rendőrökből ezt egy normális helyen nem tehetné meg...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Tehát ha egy rendőr mocsok, az rendben van, de ha nevesítik, az elfogadhatatlan?...
Béla333
Nem emlékszem, a rendőrséget is érintő Microsoft korrupciós ügyben is ilyan alaposak voltak, vagy csak ejtették a saját szervezetüket érintő ügyet?
A maffiát védik és szolgálják, vagy a pénzünkből élő embereket?

"Nemcsak a NAV, de az ORFK szoftverbeszerzését is gyanúsnak találták a Microsoft revizorai, amikor a magyarországi leány szerződéseit átvilágították. A vizsgálatba az amerikai Igazságügyi Minisztériumot, az FBI-t és az Értékpapír- és Tőzsdebizottságot (SEC) is bevonták. A magyar képviselet dolgozói közül állítólag többet kihallgattak, volt, akit az Egyesült Államokban. Az itthoni cég vezetéséből ma többen is a kormánynak dolgoznak - tudta meg a Napi.hu. "
adatbazis.k-monitor.hu/hirek/magyar-hirek/microsoft-botrany-a-rendorseg-beszerzese-is-aggalyos-volt

Bűnöző bűnüldözők...???
Emmersson71
Nem az a gond, ahogyan Hadházyval - vagy korábban Varju Lászlóval - bántak, hiszen a mentelmi jog nem vonatkozik tettenérésre, folyamatban lévő bűncselekmény vagy akár szabálysértés megakadályozására!
A probléma jóval korábbra datálható. Amikor Orbánt és bűntársait nem baszták ugyanígy földhöz, amikor ők bontották a kordont!!!
rokker33
A szarházit Oroszországban már börtönbe csukták volna! É Koreában az egész családjával kiírtanák! Kínába minimum 10-15 év kemény munkatáborra ítélik míg a közel keleten azonnal a helyszínen fejbe lövik...Szerencsés fickó,hogy Magyarországon bohócot csinálhat a rendőrökből ezt egy normális helyen nem tehetné meg...
Yeromos
@rokker33: Az általad felsorolt helyeket nevezed te NORMÁLISNAK? Ha tetszik az a jogrend akkor költözz oda.Bár lassan orbánisztán is közelít az ilyen típusú demokráciákhoz.
Emmersson71
@rokker33: Egyetértünk..Magyarország ma nem normális hely!
csak úgy....
kár,hogy a fideszes atyafiak nem normálisak és az is kár,hogy ök örökre így is maradnak! :)
balos
@Pegero: Az anyukád mit szól a lányos fiához?Netán így szereti,ha a muszka jobbágyok támogatója?
Nyírfa
@rokker33: 19.48

Kíváncsi vagyok, téged meddig tűrnek meg Ausztriában. Igaz, ott demokrácia van, de nem hiszem, hogy ilyen alakokkal akarják benépesíteni az országukat. Remélem, a következő utad az említett országok egyikébe vezet. Melegen ajánlom Észk-Koreát.
Emmersson71
@KisTehen: Akkor a 3x polgári engedetlenség :P
Nyírfa
A magyar rendőrök jó része már régen elárulta a hivatását, és a tisztelet nem az egyenruhának jár, hanem az embernek, ha kiérdemli.
Az én tiszteletem Hadházy Ákosé, és, ha van ember, akiért hajlandó vagyok felemelni a fenekem, az ő.
Mondanám, hogy el a kezekkel tőle, de, ha azt akarják, hogy több ember legyen az utcán, mint ahány rendőrt tud mozgósítani minden idők egyik legromlottabb kormánya, akkor csak tessék.
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 21:00 Igen! Így kell hogy történjen! 0rbán kordonbontása törvényes volt, legális? Vagy csak utólag lett átírva a törvény?
rtl.hu/belfold/2023/04/10/kordonbontas-orban-hadhazy?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld
simmering73
@Maccska: "A mentelmi jog nem arra szolgál,hogy szabadon bűnözzön." A fidesz házatáján pontosan arra való.
Nyírfa
@Istenakinincsen: Mennyivel különb Ákos a sok ellenzéki handabandázónál - a továbbiakban: megélhetési politikusok Várnám, hogy mellszélességgel álljanak mellé, hogy óriási mozgósításbe kezdjenek, és felhívják a tagjaikat, a szimpatizánsaikat a Várba, lebontani azokat a nyavajás kordonokat, lebontani ennek a rohadó rendszernek a falait.
Mégcsak szóba sem hozzák, hallgatnak mint a sült hal. Ezekre szavazni?
Úristen, mennyire haladóbb , igazabb a közvetlen demokrácia mint a pártalapú!
Rémálom ilyen primitív országban élni. Az egyetlen menedékünk egyelőre az EU-tagság, különben már minket, az ide írókat is begyűjtenék.
izéke
A rendőrök micsodája? Jó hírnév? Talán ez a rendőr volt az,aki kilőtte valakinek a szemét 2006ban,akkor is ennyire odáig lennének orbán betyárkörtéi,hogy szegény rendőr? Amúgy írnék még sokmindent a rendőrség tagjairól úgy,hogy sok rendőr van családi és ismerősi körben,sajnos. Nem csak járőr,nyomozó,ügyész, stb. Alja banda mind!
Terminátor
Hadházival sok baja van a hatalomnak.
Úgy járhat, mint a királyi TV-nk, elfoglalják őt is, oszt mögszűnnek a korrupciós lopások, maffiázások fényre derülése!
Hamarosan a TEKőrséget fogják rá uszítani.
rokker33
@Yeromos: @Emmersson71: miért azt normálisnak tartjátok, hogy nap mint nap bohócot csinál az amúgyis alulértékelt alulfizetett megalázott rendőrökből ? Szerintetek nekik mennyire van kedvük kimenni a helyszínre és értetlenkedni , ezzel a szarházival ? Sajnos a mentelmi jog mögé bújik ezt civilként nem tehetné meg,de erősen visszaél vele! Nem így kell szavazókat szerezni erőszakkal csak erőszakot lehet teremteni!
rokker33
@Nyírfa: mi köze a témához hülyegyerek? Tudok viselkedni civilkénz ez a szarházi meg tanult ember és csinálja a cirkuszt!
@Shikari: Sajnos a mentelmi jog mögé bújik... nem itélhetik el ez miatt nem bűncselekmény :(
@KisTehen: egy normális országban igen de Magyarországon a rendőrség és a törvény nagyon engedékeny az ilyen szarházi patkányokkal..
jáger laszló
A Rendőrség tette a dolgát
Ez már az Orbán rendőrsége és nem a Gyurcsányé!!Itt a rendőri túlkapás,atrocitás kizárt!!
Vagy nem így van!!??
csak kérdezem
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
azoknak a csicskahuszároknak " becsületük és jóhírnevük "...na ne röhögtessetek...szimplán pintérdroidok, a rendszer agyatlan kiszolgálói...
Sakk Matt
@rokker33: Szolgálatban vannak, ez a dolguk. Ennél sokkal kacifántosabb helyzeteket is meg kell oldjanak!
Pont az a baj, hogy 2007-ben a rendőrök nem tették a dolgukat és nem csavarták ki Orbán kezéből a villáskulcsot! Ha pedig ellenkezett volna, földre kellett volna vinni, mint Hadházyt!

A rendőri munka nem kívánságműsor, hogy "ma csak bolti tolvajt igénylek!"!
Pálinkás Pál
@FLETÓ: pont ti akarjátok a balkánt az unióba ,köcsögény...!
Pálinkás Pál
@FLETÓ: a qrmány, meg a félanalfabéta szavazói...vagyis TI...!
FLETÓ
@Pálinkás Pál: Tudsz normálisan kommunikálni???
Pálinkás Pál
@FLETÓ: veletek nem...mert le kell butítanom a mondanivalómat, hogy valamelyest értsétek...
Toller Béla
Nagyon remélem, hogy a rendőrök nem létező jó hírneve és becsülete nem fog csorbulni, ellenben ez a zolirendőr példás böntetésben fog részesülni ! Rugdossa a falat, ha nem bír magával !
jáger laszló
Az igazság apropójaként
Hadházynak olyan kemény volt a sérülése hogy majdnem elvérzett!!??
Még Révész Máriusz is belesápadt!!
csak ennyi
barátilagJ.L.
Sakk Matt
@jáger laszló: ...hát még Csintalan polgártárs ;)
Istenakinincsen
@FLETÓ: ma, 06:51 Hogy jön ez ide? Mi köze ehhez a koszovói történetnek? Te mint nyelvújító és tökéletesen fogalmazó elmagyarázhatnád akár úgy is hogy bárki megérthesse:)) Tőled elvárható lehetne, hogy kommunikálj normálisan mivel ezt állítod magadról! Akár le is írhatnád konkrétan, hogy mit akarsz és miért...Az amit néha ideröfögsz az nem érthető!
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 20:07 Remélem nem kell csalódnom benned(is). Azt hittem hogy ennél értelmesebb vagy...
Ha esetleg tudsz őszintén beszélni, akkor mondd el mi az ami miatt a Hadházy ellen háborogsz? Mi az ami miatt a fideSS- maffia mellett vagy? Nem kell félned az őszinte beszédtől, ez csak egyszerű kíváncsiság részemről.
gina
Rendörség??? rohadék lefizetett banda,, minden csak nem a nép érdekeit nézik, alja mocxskos szervezet, maffia rendörség !!!
FLETÓ
@Istenakinincsen: Nem érted! Akkor ülj vissza az iskolapadba!
Istenakinincsen
@FLETÓ: ma, 12:53 Köszönöm a jó tanácsot! Sajnos az iskolapadban nincs ilyen tantárgy. Tudod az élet iskolája másképp működik.
Van az úgy hogy valamit nem értek és akkor megkérdezem attól aki azt vallja magáról, hogy érti...érted seggfej? Pont ezért kérdeztelek Téged és erre kitérő/elterelő választ adtál! Magyarázd el és akkor megértem ám azt amit gondolsz!
Te tudsz normálisan kommunikálni???
Istenakinincsen
@rokker33: április 11., 19:48 Te tényleg ennyire ostoba vagy? Szerinted ezek a "normális" helyek te félkegyelmű! Észak Korea? Kína és Oroszország mint "jó példa" a demokráciára?!??
Istenakinincsen
@Shikari: tegnap, 22:21 Az a mocskolódás, ha te a Hadházyt szarházinak nevezed! Milyen alapon? Milyen bűnt követett el?
Azon kívül, hogy feltárja és megmutatja a fideSS-maffia bűncselekményeit? Hmmm...akkor tisztázzuk hogy kinek járna letöltendő???
Istenakinincsen
@Szarházy Mákos: Már csak te hiányoztál! Még egy szar és még mákos is...
Ez megint valamelyik köcsög új néven.
FLETÓ
@Istenakinincsen: Az élet ilyen: amit az iskolában tanultál, abból megpróbálsz elvonatkoztatni! Tehát nem kell semmit magyarázni, ha odafigyeltél annak idején! ha nem, akkor az élet iskolája meggyötőr! Sűrűn vered a fejed a falba, s nem győzöl káromkodni, illetve kezdesz másokat okolni a saját hibáidért, hülyeségedért... Egyszer csak mindenki hülye lesz, csak te nem!
Istenakinincsen
@Szarházy Mákos: ma, 07:28 Nyugi agyhalott gondoskodom rólad, akárki is vagy új néven!
Istenakinincsen
@FLETÓ: ma, 07:54 Ne akard már kitalálni, hogy én mit tanultam az "élet" iskolájában...azt én jobban tudom!:)) Túl vagyok már régen azon hogy a fejem a falba verjem. A saját hibáimat már kijavítottam, ami még ezután lesz azt is ki fogom javítani!
Érted seggfej?!? Egyszer(talán) mindenki rájön, hogy hülye volt...talán Te is majd rájössz:)
Ezeket félretéve a kérdést ismét jó fideSS hívő tanoncként elkerülted és mellébeszélsz/terelsz ahogy tanították neked ezen a kurzuson: www.orulunkvincent.hu/az-agy-stimulalasaval-fejlesztheto-az-orbanista-tudatallapot-nemhiszemelposzt/.
A káromkodás is érthető ha elbeszélünk egymás mellett és eluralkodik a tehetetlenség érzése.
Az a nagy helyzet Kedves fórumtárs, hogyha ideröfögsz valamit akkor azt illene megindokolni/elmagyarázni ha esetleg valaki nem értené...Ennek hiányában ne csodálkozz, ha elküldenek melegebb éghajlatra.
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 07:49 Az a nagy helyzet Kedves fórumtárs, hogyha ideröfögsz valamit akkor azt illene megindokolni/elmagyarázni ha esetleg valaki nem értené...
Hadházy hazaáruló??? " idióta libsi patkány. Genetikai hulladék!". Miért? azért mert feltárja és megmutatja a törvényes törvénysértéseket? A rengeteg lopást amit te is támogatsz? Neked is van érdekeltséged ebben a moslékban?
Milyen szar ember vagy Te?
Istenakinincsen
@Shikari: Ez nem válasz és nincs már mentség! Eléggé kiismertelek már. Hogy lehet értelmesen beszélgetni valakivel aki nem a kérdésre válaszol, hanem csak elterel/mellébeszél és egész más témákkal támad?
Te nem fogtad még fel hogy azt szeretném, ha nem lennének ellenségek az országunk lakói?!? Ez az a titok amit még nem vagy képes felfogni!
Ne legyenek ellenségek ebben a picsányi országban, nem érted? Ez az alapja mindennek és a fennmaradásunknak!
Te nem látod mi zajlik az egész világban? Függetlenedésért mennek a harcok, kizsákmányolás ellen, hazug politika és vallás ellen, területszerzés, világuralom...szerinted hová vezeti ez a "civilizáltnak" nevezett emberiséget?
Milyen jövőkép lehet ideális? Te mint a nagy Magyar meséld el hogy képzeled? Talán minden "vármegye" független kis ország lesz saját kiskirályokkal?
Szarházy Mákos
@Istenakinincsen: Ennyire érdekel, ki vagyok? Egye fene! Átjöttem egy hasonló oldalról, ahol megszűnt a hozzászólás a fajtád miatt, mert mindig fröcsögtök, káromkodtok, ócsároltok... Akár egymást is!
simmering73
Komolyan 21 lájkot ért ennek a rokker nevű trollnak ez a bejegyzése? Kétlerm.
Istenakinincsen
@Szarházy Mákos: ma, 06:47 Arra egész véletlenül nem is gondoltál, hogy azért szűnt meg a hozzászólás lehetősége mert ott voltál? :)) Melyik oldal volt az??? Ha nem titok. A "fajtád" mint jelző ismerős ezen az oldalon is...tudod-e @Shikari alteregója?
Szarházy Mákos
@Istenakinincsen: Aki kíváncsi, hamar megöregszik!
Istenakinincsen
@Szarházy Mákos: ma, 22:08 Ez a közmondás nem teljesen igaz. Szerintem aki kíváncsi az hamar megtalálja az igazságot, persze az is lehet hogy közben megöregszik:), de ha már a közmondásoknál tartunk akkor miért nem az 0rbán kedvencét mondtad? Tudod: Ha megdöglött a lovad...
Ez lenne most aktuális, mert döglött lovon akar vágtatni az úr!
0bán király Magyar király vágtat döglött lován
Hadd látom, úgymond, mennyit ér
A Magyar tartomány

Van tovább is mondjam még? Ismered-e verset végig ?
Istenakinincsen
@Shikari: tegnap, 21:54 Ha esetleg felfognád a szűk agyaddal, hogy NE legyenek ellenségek legalább egy országon belül, akkor megérthetnéd és nem kellene felvenned/megjátszanod semmiféle "más" stílust. Ez rajtad (is)múlik.
Senki se akarjon teljhatalmat és senki ne vezessen senkit a szakadék felé! Miféle civilizáció az ahol egyik ember kihasználja/dolgoztatja a másikat a profitért, a rohadt pénzért?!? Miért akar többet valaki mint ami szükséges? Attól neki nem lesz jobb, de a többinek az rossz és ez szüli az évszázados feszültségeket, háborúkat...
Szarházy Mákos
@Istenakinincsen: Nem nekem jutott eszembe! Sőt nekem nem is jutna ilyen eszembe! Tudod: madarat tolláról... Ez rád nagyon érvényes...
Istenakinincsen
@Szarházy Mákos: ma, 11:11 Madarat tolláról...Ez mindenkire érvényes! (szerintem)
Szarházy Mákos
@Istenakinincsen: ... a folytatás csak rád! Tudod változnak az idők!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 06:28 Sajnos nem tudok mit kezdeni a szemellenzős, csőlátó fanatikus hívőkkel...Évek óta vívunk és értelmes beszélgetés, vagy vita teljesen reménytelen. Ennyi idő után már megértem miért pereg le a fanatikusok páncéljáról és védőszemüvegéről a valóság. Azért a biztonság kedvéért teszek még egy utolsó próbát...hátha segít.
Már régen nem a választókon múlik, kinek mennyi hatalma van. Talán az első 0rbán kormánynál volt így. Még mindig nem értem ki az a "ti"??? ...Mert ahogy én látom a "ti" a többség, csak jól szétszabdalva megosztva. Ma már a fidesS-nek talán 1,2 millió szavazója lehet és ezek is megosztottak. Egy nagy részük érdekelt anyagilag a maffiában és ezért támogató és lojális. Kevesebben vannak ezek haverjai és az érdekbarátai, és a végén a félreinformált szerencsétlenek akik csak a kormánymédiát látják, külföldre járnak kukázni ruháért ennivalóért és a helyes szavazatért enni, inni kapnak négyévente.
...Szánalmas!
Istenakinincsen
@Szarházy Mákos: ma, 17:51 Hogyne tudnám! Változnak az idők, a barátok jönnek mennek, eltűnnek...
Csak az érdek számít már ugye? Farkastörvények. Empátia, szeretet ezen a szinten már nem működhet.
Istenakinincsen
@Shikari: Akkor kezdjük újra: A választások eredménye az első 0rbán kormánynál volt hiteles. A tények ma már teljesen mást mutatnak. Mi a cél? Agymosott zombi rabszolgákat nevelni? Te nem látod, hogy a többség teljesen mást akar csak szét van esve, meg van osztva de rendesen. Egypárt rendszer van, egyeduralom van...a sok kis egymással kakaskodó párt csak erősíti ezt az embertelen rendszert. Te nem látod hogy az egész világ lázad az elnyomó kizsákmányoló rendszerek ellen?
A többség nem ti vagytok...és azt sem értem miért beszélsz többesszámban. Ki az a "mi"? aki a hatalmat gyakorolja???!!??
Ki felett akar hatalmat gyakorolni?? Ha tényleg hidegen hagy hogy a többség mit akar, akkor nagyon sajnállak. Sokat kell még tanulnod Tanár Úr, mert tetszik vagy sem ez már egészen biztos hogy változni fog! Tudod: Semmi sem állandó., de itt be is fejeztem a kb két éve tartó meddő beszélgetést.
További jó szórakozást:))
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 06:24 Rögeszméid neked vannak! Az első demokratikus választás eredményeit még elfogadtam az ígéretek miatt. Sajnos az ígéretek nem valósultak meg! Azóta a fideSS 180 fokos fordulatott tett, vérszemet kapott és felépítette a maffiaállamot
Istenakinincsen
@Shikari ma, 19:43 Hol van a többség? Megszámoltad?...Amúgy veled mint fanatikus idióta birkával már kb két éve beszélgetünk a nincs miről:)) A magyar kormány ma egy saját törvényeivel saját magát támogató maffia stílusú rendszer. Ezek mind bűnözők és a sleppjük is, de a leglényegesebb tartópillér a legalján van: az agymosott birkák tartják fent a piramisukat... Ne is reménykedj, ébredeznek már az egész világban! Nem bírják már sokáig és összedől a piramisjáték:)) Köszönöm hogy rám szántad a drága idődet!
Szarházy Mákos
@Shikari: Hagyd a picsába ! Idióta ! Egy energiavámpír !
Istenakinincsen
@Shikari: Nem látod hová vezet a törvényekkel támogatott bűnözés? Amúgy ki az a "nekünk"?...valami új felsőbbrendű faj?
Vagy inkább alsóbbrendű egysejtű "katonanemzet", ahol nem kell gondolkodni csak a parancsot teljesíteni?
Istenakinincsen
@Shikari: Akkor szerinted csak egyféle Magyar van?...Ebben nagyon tévedsz! Vannak értelmesek is, csak te azt nem látod, nem érted vagy nem is akarod látni. Ez a Te dolgod és a te bűnöd...Egy Magyar nem ilyen mint te. Rosszindulatú vicsorgó kutya vagy te inkább.
Hamarosan anyák napja lesz, ugye tudod? Minden évben szólok hogy el ne felejtsd! Vigyél neki virágot, mert lehet hogy nem tehet róla, de undorító férget hozott a világra.
Istenakinincsen
@Shikari: Te vagy egy skizofrén acsarkodó fasiszta nem látod? Megjátszod a sértődött mimózalelkűt, ha nem szépen szólnak hozzád!?! Ha durván szólnak az a baaaj, ha szépen azt meg leszarod...Akkor beszélhetnél a magyar emberek nevében, ha lenne benned némi emberség, empátia vagy valami egyszerű jó érzés mint pl: A szeretet:) Ha még nem volt benne részed ideje lenne kipróbálni, mert így csak egy vicsorgó fasiszta, jutifalatért ugató kutya maradsz!
Ugye nem gondolod komolyan, hogy Te(vagy ki az a ti???) fogod meghatározni ki a Magyar!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 22:12 Igen? Milyen Magyar vagy? Náci fasiszta "nemzeti"? A többi magyar aki máskép látja ugyanazt ebben az országban és csak magyarul beszél azok nem magyarok? Mi alapján mered szelektálni a Magyar embereket? Honnan veszed a bátorságot, hogy más tisztességes Magyar emberek nevében szónokolj?
Mesélj Tanár Úr!
(csak az igazat vagy kussolj!)
Istenakinincsen
@Shikari: Ugass még Tanár Úr! Vaúúú! Mitől Magyar a Magyar? Bátorságom eredendő, mivel én Magyar vagyok, Te meg egy náci ostoba féreg vagy! Nem kell Magyarnak lenni ahhoz amit te művelsz. Tele van a világ ilyen ostoba barmokkal mint te!
Itt van Pl: @Szarházy Mákos: Aki a barátod:))) Nyalja a seggedet...vagy a saját seggedet nyalod más néven te parazita?!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 05:59 Nagyon nem mindegy ám Tanár úr! Te csak szeretnél Magyar lenni! Magyarok szégyene vagy az már biztos!
Clavigo
@Shikari: ne röhögtess migráncs.. Terasz ?a menekült táborban ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.