A jegybankelnököt a parlamentben kérdezték.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Hát az abszolút igazságtalan hogy 1,5 milliós és ez feletti nyugdíjak vannak, nem is említve, hogy a nyugdíj korrekciókat ugyan úgy, meg a 13 havi nyugdíjat is megkapják! A matolcsi ezen fáradozzon, hogy megszűnjenek az 1,5 millió feleti nyugdíjak és aminimál nyugdíj a ledolgozott - járulék fizetős tényeknek megfelelően - a létminimum szintjén legyen > a legrosszabb esetben is!
Különben nem sírni kell, hanem tenni!
verőce21
Ha igazán komolyan csinálná a kormány a gyerekszülés támogatását, nem patikamérlegen csepegtetné a szülő nők jövedelem-támogatását, hanem egyszerűen háromszorosára-négyszeresére kellene emelni a kismamák szülési járandóságát három évig -, a szülést megelőző egy éves fizetésükhöz viszonyítva...!

Lenne bőséges gyerekszaporulat, és a nők sem maradnának le a nyugdíjszámításkor.
Ugyanakkor sokkal hatékonyabb gyermektámogatás lenne, mint a lakásárakat ostobán eltéríteni felfelé a CSOK és hasonló baromságokkal..., amit a fiatalok 90%-a nem is tud kihasználni... Vagy agyonnyomja őket a későbbi hiteltörlesztés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.