Zacher Gábor több, rosszulléttel küzdő ember ellátott, egyvalakit mentő szállított kórházba.

Mentővel vittek el egy hívöt a pápa miséjéről, többen rosszul lettek – videóval

Ferenc pápa szemtiséjére óriási, többszázezres tömeg volt kíváncsi, így nem csoda, hogy akadtak jó néhányan, akik rosszul lettek.

A hívők között egy nő hirtelen rosszul lett, a mentősöknek hordágyon kellett kivinniük őt a tömegből – számolt be a Bors.

A Ripost videót is közzétett az esetről.

Eköznem az operatív törzs kiadta közleményét: Ferenc pápa szentmiséje zavartalanul, a legnagyobb békében zajlott vasárnap délelőtt.

A pápalátogatás biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs szerint több százezren voltak együtt a Szentatyával a Kossuth téren.

"Köszönjük mindenkinek, aki a helyszínről vagy otthonról követte az egész Magyarország számára emlékezetes eseményt" – írták a közleményben.

Forrás: Bors
Fotó: Vide/Ripost

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nanya
@Philip Marlowe: Ott volt az összes ,korábban istentagadó kisztitkár,párttitkár hazafias snépfront,az MSZMP összes volt piroskönyves kormánytag !
Hitvány köpönyegforgató és gyomorforgató geci.
És ott volt a nép,akik valóban hisznek Istenben.
namihami
Elvitték? Többen segítséget kaptak?
Miért? Minek? Kitől? Hiszen éppen ahhoz voltak a legközelebb, aki éppen a leginkább a segítségük! Vagy már a ""Hol a legnagyobb a szükség--legközelebb a segítség!"" duma mégsem igaz!?!?!?
dragonfly
@Philip Marlowe: Ez nem 1 vallási ünnep volt?
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: tudod van egy mondás...kicsi a bors...
cirip
Akik a tömeg közepén állnak kora reggel óta.hogy helyet kapjanak,..és utána még a hosszas szertartás...Mi van, ha wc-re kéne menniük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.