Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Most a "szittya harcmodorú magyar katonaság"-vízióra reagált.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacal
"Böröndi (elvtárs) a meghallgatáson azt is mondta: a magyar katonai oktatásba visszahozná a hazafias nevelést és a „szittya gondolkodásmódot”. A tudósításokból nem derül ki, hogy megmagyarázta-e, mit ért „szittya gondolkodásmód” alatt, ami ijesztően hangzik és a magyarságkutató intézet elmebetegeinek szintjét idézi. Ez a maradi nacionalista, ősmagyar szélsőjobboldali bugrisok által használt kifejezés, amely a kisgazdáknál is hülyébb, őstörténetbe ragadt fajmagyarokat jelöli. Mi köze ennek egy modern hadsereghez?"
Nessy
Mit ért "kultúra váltáson"? Az iskolai katonai nevelésről jut eszembe: Levente, Hitler jugend . Szóljon már valaki ennek a jó embernek, nem 1923-t, hanem 2023-t írunk! Nukleáris elrettentés??
csak úgy....
köne végre egy szittya képzö egyetem, ott még shikari az áltanár is oktathana,mert tibink nagyon szittya! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.