A minisztert zavarja, hogy nem autózhat a Lánchídon, ezért a főpolgármester buszjegyet küldött neki – nem maradt adós a viszontválasszal Gulyás.

Karácsony és Gulyás a Facebookon balhézik, a középpontban egy buszjeggyel

Kép: MTI/Lakatos Péter

Itt lenne az ideje, hogy egy kicsit kiszálljanak az állami autókból, lélegezzenek nagyot, nézzenek körül és vegyék például észre a budapesti közösségi közlekedést. Nagyot fognak csodálkozni. Rájöhetnek például, hogy szirénázás nélkül is gyorsan el lehet jutni még a várba is. Hogy segítsem ezt a felismerést, küldök BKK gyűjtőjegyet Gulyás Gergelynek, lehet vele menni a Lánchídon is. Meglátja, jó lesz.

írta Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán.

Az üzenet elsősorban Gulyás Gergelynek szólt, aki a Kormányinfón azzal érvelt amellett, hogy a Lánchíd maradjon az autósoké, hogy így hamarabb odaautózhatna a Karmelitához.

A buszjegyet köszönöm, még nem kaptam meg

reagált rá a Miniszterelnökséget vezető miniszter a saját oldalán. Gulyás azzal folytatta, sokat tömegközlekedett, Karácsony viszont még nem vezetett, mert nincsen jogosítványa. Majd ajánlott neki egy autósiskolát, valamint felajánlotta, hogy beszáll a jogosítvány megszerzésének árába egy buszjegy árával.

Forrás: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Shikari: Soktad te nézni a kormányinfót? Gulyás is állandóan vigyorog.
csipetke
@NKF: 05:24 Ezt gulyásra is mondhatjuk, sőt, amikor felolvassa a sok hazugságot, izzad minta kurva a templomban,és időnként rácsodálkozik,hogy tényleg ezt a f@szságot kell felolvasnom?Olyankor elvigyorogja magát,és a szeme elképesztő sebességgel mozog-pislog jobbra-balra,le-fel. Testbeszéd-szakértő szerint ha valaki hazudik,az viselkedik így.
csipetke
@KisTehen: 07:24 Arról nem hallottál,hogy orbán szinte minden bevételét elszedte az ellenzéki önkormányzatoknak?Miből lenne a metrón légkondi?De ha ebből indulunk ki,orbánt 13 éve eszi a fene a nyakunkon,és ennek "köszönhetően" lecsúsztunk a gödör aljába. Ha találkozol a gazdáddal,szólhatnál neki,hogy ne ásson tovább,ez már itt a gödör alja. Már Bulgária is beelőz bennünket,fej-fej mellett haladunk,de a bolgárok már sokmindenben előznek,ráadásul nekik már eurójuk is lesz,amikor mi még mindig itt fogunk szívni a szart se érő forinttal. Mit csinált orbán 13 évig? Végül is sokat,mert lölő lett az ország leggazdagabb embere,orbán többi oligarchájáról,strómanjáról nem is beszélve. de ezen felül az országért mit tett, ami pozitív?
ómió
Mutyigeri efftárs a benzinfüstöt "zölden szeresse"!
szaboria1
@KisTehen: Modorod nálam nulla .A szüleidet szólisd így meg.
szaboria1
@Shikari: Nem mindenki érthet egyet de nem kell a nem tetszőt gúnynevekkel illetni. Egyszerűen kivagyok akadva milyen hangnemet ütnek ma meg egymásra is a kommentelők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.