Magyarország kormányzati kommunikációért felelős államtitkára reagált a Washington Postban megjelent cikkre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"az Egyesült Államok hírszerzési tisztviselői szerint az ukrán elnök "a dühét fejezte ki Magyarországgal szemben, és ebből fakadóan túlzó, értelmetlen fenyegetéseket fogalmazhatott meg"."
És ha mégis valóban ezt akarja? És meg is teszi?!
Nessy
@vacsi: És, ha nem is akarta, nem is teszi meg? Manapság több igazság van Háry János történeteiben, mint némelyik újság cikkben, vélemény nyilvánításban.
Béla333
"Hogyan lehetséges, hogy Ukrajna egy NATO-ország ellen szervezkedik?? - tette fel a költői kérdést (angolul) a twitteren Kovács Zoltán"

Én meg csak annyit kérdezek (magyarul), hogy az hogyan lehetséges, hogy egy NATO tagállam a vele ellenséges oroszokat szolgálja szóval, tettel, cselekedettel? Egy agresszort, aki megtámadta és nap-mint nap öli a civil lakosságot, bombázza az országukat?!
Hogy lehet egy NATO szövetséges kormány ilyen aljas? Nos Zoli?
Alfa
te barom.. ha magyar ország valóban BECSÜLETES NATO tag lenne...nem a háborús bűnös putyin faszát szopná a kibaszott keresztény-fasiszta-náci orbán és a pedofil fidesz-ner szekta...és te is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.