"...ami az emberben elsőként felmerül, hogy ha az egész ország kedvenc színésze és egy híres ember, miért nem azonnal indítjuk a mentőt. Erre pedig sajnos vagy hála istennek az a válasz, hogy nem szabad, hogy ez számítson a mentőellátásban, gondoljunk csak bele, ha van egy nagy baleset, ahol van öt sérült, és van köztük híres ember meg nem híres ember" - mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Rádió1 Balázsék című műsorában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
azt is mondhatta volna, hogy egyformán dögöljön meg mindenki- mi nem teszünk kivételt. A közösségi oldalakon sok-sok ilyen történet lát napvilágot , amikor nem "hires" emberhez nem ment a mentő időben- mert a "diszpécser" még a körzeti orvos diagnózisát is felülbirálva döntött a mentő kiküldéséről. A beteg meg , mire megérkezett a mentő- elhunyt.
Menőmanó
Hogy ez a Győrfi mekkora gyökér. Nem azért kellett volna azonal mentőt indítani mert híres emberhez hívták, hanem azért mert az illető nem kapott levegőt, és félrebeszélt. Aki azt mondja, hogy ez nem egy sürgős ellátást igénylő állapot, az hülye.
Amint az ki is derült, abszolut indokolt lett volna, mert lehet, hogy éppen a késedelem miatt került ilyen súlyos állapotba.
Nessy
Nem ok nélkül utasította el pártunk és kormányunk az ellenzéki javaslatot, hogy pl. a képviselők esetében szűnjön meg a VIP ellátás! Nem ostobák! Látják, hogy sikerült tönkretenni az egészségügyet, és még nincs vége! Ők ebből nem kérnek, nekik jár a külön ellátás. Szakadjon rájuk az ég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.