A közösségi oldalán posztolt a kormányfő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
"Célegyenesben a költségvetés. A mai kormányülésen azon dolgozunk, hogy háborús időkben is megvédjük a magyar családokat, a nyugdíjakat, a munkahelyeket, és hogy drasztikusan letörjük az inflációt!” – írta Orbán Viktor.

Mit mondjak, elég szar munkát végeztek. Inkább ne dolgozzatok, akkor kevesebb kárt csináltok.
Nessy
@Menőmanó: Három havi adat alapján, és irreális elvárásokkal, következő évi költségvetést készíteni, orbitális hiba! Pláne ilye rumlis időszakban! Hiszen a tavaly elkészült idei költségvetést már annyiszor módosította Orbán, hogy még a lapszámozás sem igaz benne! A jövő évi erre is sorsra fog jutni, ergo felesleges idő és energia pocsékolás az elkészítése. Kb. olyan lesz, mint egy kis gyerek Jézuskához írt kívánság listája!
csipetke
@Menőmanó: 21:58 Ha ez a genyó banda a teljesítménye után kapná a lóvét, (és nem loptak volna) már éhen pusztultak volna. És egy ilyen teljesítmény nélküli, sőt inkább kártékony banda akarja bevezetni a pedagógusoknak a státusztörvényt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.