Szerintük a szerzetesnek arról kéne beszélnie, hogy mit tesz a hasonló esetek megelőzéséért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Bőjte leszerepelt, el kellett volna távolítani a szerzetesi rendből, nem tudom mire várnak a főnökei.Tisztátalan ember ne szenteskedjen.
simmering73
"Nem hiszünk abban, hogy az erdélyi zárt közösségek őrizték meg a magyarságot, a kereszténységet, bennük van a tiszta mag, mint az orosz messianizmusban, mi pedig romlott világpolgárok vagyunk. Nem hiszünk mi ebben, tudjuk, mi lakozik az emberben, akár erdélyi, akár nem. Ez a hamis mítosz aztán még káros is lehet, mert lepleznek mindent, ami ezt a hazugságot beárnyékolhatja. Az ilyen közösségek válnak alkalmassá arra, hogy szörnyűségeket titkoljanak el.

Nem kárörvendés, amikor látjuk, hogy ez nem így van. Erdélyben is emberek élnek, azok sem különbek senkinél, s ha ez felháborítaná őket, akkor nézzenek a bálványukra, Böjte Csabára, aki egy képmutató álpap, aki titokban szeretőt tart, méghozzá egy súlyosan bántalmazó szexuális kapcsolatban, amelyben tönkretett egy nőt, a keze alatt gyerekeket vernek évtizedek óta, gyerekeket erőszakolnak meg, és ő nem tett semmit, hanem még leplezte is ezeket. Ha van egy undorító féreg a világon, akkor azt Böjte Csabának hívják, tessék szembenézni ezzel. Amit a gyerekekkel szemben tett ez az ember, arra nincs bocsánat. A pokol tüze fogja pirítani ezt az aljas képmutató gazembert."
nepszava.us/az-erdelyi-magyarokat-sulyos-felelosseg-terheli-a-bojte-jelenseg-miatt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.