Gálvölgyi János pénteken ünnepelte 75. születésnapját, melynek alkalmából Karácsony Gergely (is) meglátogatta.

Különleges látogató érkezett Gálvölgyi Jánoshoz

Ahogyan mi is megírtuk, május elején kórházba szállították Gálvölgyi Jánost, ám aztán nem csak az egészségügyi állapotától volt hangos a sajtó. Kiderült ugyanis, hogy miután rosszul lett a színész, hozzátartozói mentőt hívtak hozzá, de végül inkább maguk vitték kórházba, ahol azonnal lélegeztetőre kapcsolták. A művész felesége, Judit elmondta: hiába hívták ki a mentőket, több mint egy óra várakozás után sem érkeztek meg.

Éppen ezért még boldogabb hír, hogy Gálvölgyi már a családja körében ünnepelhette a 75. születésnapját múlt pénteken. Most kiderült, hogy a színészt Karácsony Gergely főpolgármester is meglátogatta – erről egy fotót is közzétettek:

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Gálvölgyi borostásan? mik meg nem történnek?
Jól van, és ez a legfontosabb.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 07:27
Pofázol itt,miközben a ti munkálkodásotok miatt,majdnem meghalt gálvölgyí.Szóal a krvnyd,te köcsög fideszre szavazó trollocska.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 07:42
Hazudozol itt,te repedtseggü fidesz kurva.
jáger laszló
Gálvölgyi mint Adonisz!!!???
Hát nem éppen!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
@jáger laszló: Gálvölgyi átlagos magasságú, Karácsony pedig ritka nagy marha a maga 220 centijével, inkább zsiráf, de erről nem tehet.
Németh István
"Óvakodj a törpéktől" ez való igaz! Ez a szinésznek nevezett személy sikeresen vette a kanyart 75 évig! Nos legyenek még kanyarok sokáig, de sűrgősen hagyja abba a személyére meg konstruált "halálos betegségi színjátékot" >> ugyan is a drágám nem volt foglalkoztatva az utóbbi idően és mindenképpen ki akarta csikarni "okos zsidó" létére, hogy téma legyen! Sikerült sokunkat kiábrándítania magából, a nagy hajciőzés okán >> amellyel rossziondulatú szemét ürgévé vált - ez úgy látszik eredményesebb pénzszerző manőver mint anyácskának a batyuzás! Ami különben is fárasztó a korában - öreg nyanyaságában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.