Az, hogy valami a tervezettnél korábban és nem később készül el, szinte példa nélkül áll.

Karácsony Gergely olyat jelentett be, amit Magyarországon talán még soha senkiFacebook/Karácsony Gergely

Másfél hónappal a tervezett határidő lejárta előtt, ősz helyett már nyáron befejeződik a Lánchíd felújítása

– jelentette be a főpolgármester szombaton a Facebookon.

Karácsony Gergely azt írta: a sok-sok év halogatás után elkezdett beruházás a határidő előtt, a költségkereten belül, az eredeti terveknek megfelelően, a teljes átláthatóságot biztosítva valósul meg, és ez – sajnos – Magyarországon kuriózum.

A Lánchíd végleges forgalmi rendjéről pedig a fővárosiak dönthetnek a most futó Budapesti Lakógyűlésen. A végső döntés az ő kezükben van

– fogalmazott a főpolgármester.

A bejegyzés alatt megosztott videóban Karácsony Gergely elmondta azt is, hogy másfél hónappal hamarabb kezdik el a híd műszaki átadását, és már ezen a hétvégén el lehet sétálni a Lánchíd pesti oldala előtti sétányon.

A politikus a legfontosabbnak azt nevezte, hogy – ha a hatóságok elvégzik a dolgukat és kiadják a szükséges engedélyeket –, akkor már augusztus 20-án mindenki használhatja a Lánchidat.

És az, hogy mi lesz a Lánchíd szerepe a jövőben Budapest közlekedésében, hogy megmarad-e a közösségi és szelíd közlekedési módokat kiszolgáló hídként, vagy visszaengedjük az egyéni gépjárműforgalmat (...), ezt ti döntitek el a Budapesti Lakógyűlésen

– hangsúlyozta a főpolgármester a videóban.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Eladott Ország:Ez valóban kurriózum,mivel ez még a 13-éve Fidesz kormány történetében soha nem fordult elő hogy előbb kész legyen valami az meg végképpen nem fordult elő hogy nem jöttek ki az eredetileg tervezett összegből,mindennek amit Pártunk és kormányunk épitetett folyamatosan többlet költségbe pótlólagos sok milliárdba került,akkor most ki is alkalmatlan vezető,Karácsonyról lehetne leszállni hogy próbálják el lehetetleniteni lehet hogy alkalmasabb Főpolgár mesternek mint azok akik el akarják lehetetleniteni,a beosztásukra lehetne példát venni a kormányunknak hogy lehet nem az eredeti tervek triplájája helyett az eredeti összegnek megfelelően megépíteni bármit is!
telegdilaci
@Németh István:Mi a baj agyhalott le kellene venned a szemellenzőt,már azért is károgsz hogy Karácsony a tervezettnél előbb és a tervezett keretbe amibe került a lánchíd feújitásába belefért nem kellett pótlólagos többletköltség hogy el készüljön a Lánchíd annak ellenére hogy szeretett Orbánod az igéretével ellentétben nem adta oda a 6-milliárd forintot,egy olyan épitkezést mondj te baromállat,ha már csak ennyi telik tőled hogy csak gyalázkodni tudsz hogy nem kellett pót költségvetést készíteni mivel az eredeti összeg többszörösébe került bár mi amit Pártunk és kormányunk épített,ahelyett hogy ugatsz gyalázkodsz előbb normális ésszel gondolkozz,ha Tarlós olyan sok pénzt hagyott a Fővárosnál amikor elbukta a választást miért nem Ő újitatta fel a Lánchidat,amikor Tarlós volt a Főpolgármester 5-milliárdot vont el a kormány a Fővárostól most viszont 75-milliárdot,de egy Fideszes agyhalottnak ezt hiába mondják képtelen megérteni a mákszemnyi agyával,a gyalázkodáson anyázáson kívül normális érvelése nincs! valójában azt sem értem hogy az ilyen bunkóknak miért fáj hogy Személyautók ne közlekedjenek a Lánchidon azért vannak a tömeg közlekedési járművek hogy ne károsítsák az autók a környezetet,élhetőbb egészségesebb legyen a levegő az ott élőknek! azt is látom hogy gyűlölsz mindent mindenkit még a virágokat is ki akarod pusztítani,aki a virágot nem szereti az nagyon rossz nemember! gondolom azt a hozzád hasonló birkák nem tudják le legelni,ENNYI!
ómió
És az "efftársi sietség" az mindig +5 milliárdba kerül, vagy néha még többe!?
vacsi
Nono, várjuk ki a végét! Még bármi lehet...
nemkati
@Liberálkiller: @Philip Marlowe: @Németh István: @ómió: Jöttetek fanyalogni? Nagy szégyen is ám, hogy fideszéknél ilyesmi nem fordulhat elő.
Németh István
Sajnos nem mentem el a nagy zarándok útra, hogy Istenkéhez, Mária Nagyasszonyunkhoz imádkozváni erőt mertítsek elviselni azt a tömény butaságot és ismeret hiányt ami bennetekben dúl! Persze a nemes gyűlölet megítélése sem lehetséges mert az oly magaslatokat dönget mint a hegymászó Szilárdunk palack nélküli csatározássa - még a levegő is eltűnik a közeletekből a baromságaitok olvasásakor >> mint az örgek otthonában élő bérletesek produkáltok az oly lenyűgöző > Tolókocsival száguldoztok a retyóra, ugye amihez parkoló sem kell, az öregek otthonában, a kertben a virágokat tenyésztitek, de mint vén hoggyosok még arra sem jöttetek rá, hogy a virágok nem szeretik ha lehuggyozzák őket! Na a sokeszű logikája ennek is megvan, szeretik a virágot DE> ha nincs virág nem jönnek a méhek, egéségesebb! Ezzel szemben a kari tudja, hogy a gazvirága is pompás méhtenyészetet hoz létre! Kell is a méz neki > megy fel a világpiaci ára is! Bizony! A dollárpapa nem ad pénzt ha nem háborúzik az oroszokkal, nem küldi ki a dk bandát a ftrontra a gyurcsány-dobrev párost példamutatónak előre > bőrlukasztásilag!
NA látjátok benneteket még erre sem lehetne használni trotylikák, atolókocsival vontanátok a tankokat!? Na szépen vagyunk! Na elég a hülyeségből a többit tudjátok?? >>hosszú cici!
ne dugd nyelved a lukba, hanem szívjad úgy eredményesebb leszel!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok