Sok sárga lap, rengeteg fetrengés, hatalmas feszültség, kevés foci, ez volt a Sevilla-Roma Európa Liga-döntő. Végül a tizenegyesek döntöttek, győzött a Sevilla. Előtte a szurkolók is nyomot hagytak Budapest különböző pontjain, a Liszt Ferenc tér gyakorlatilag áldozatául esett a látogatásnak. Politikusaink zöme személyesen szurkolt, majd posztolt róla a közösségi médiában. Így tett Szentkirályi szóvivő is...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Így tett Szentkirályi Alexandra is….
„Egy újabb európai kupadöntő a Puskás Arénában! Ki fog tovább menetelni, a rekordbajnok Sevilla, vagy José Mourinho AS Roma-ja?!”

Ezektől tényleg elvárja a gazdájuk, hogy meccsre járjanak, és még le is járassák magukat. Nem kell szeretni, nem kell érteni a focihoz, de akkor mi a bánatos propagandáért reklámozzák, hogy ostobák és nyaloncok???

,,„Mivel ez a döntő, senki se menetel tovább, pont annyit értetek ehhez is, mint a kormányzáshoz.”

„A gazdi szereti a focit, akkor neked is ott kell lenni nyalonc! Lövésed sincs az egészről, de okoskodni kell valami blődséget!”
Sakk Matt
Ez a nő annyit sem ér, mint a kürtős kalács tölteléke...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.