Aki nyomon követi Havas Henrik pályáját alighanem igazat add nekünk abban, hogy akár egy modern kori súlyos, magyar átok is lehetne, hogy ” védjen meg téged a Havas”, de aki kétségbe vonná állításunkat olvassa el a Tanár Úr alábbi szösszenetét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Muszáj ilyen senki fazonok beírásaival foglalkozni?
Bayer? Havas? Mind a becstelenségüket kihasználva megszedték magukat, aztán meg úgy gondolják, hogy ráfér a magyarokra, hogy ők osszák az észt és az erkölcsöt?!
Felfordul az ember gyomra az ilyenektől...
drrotf
Én ezt a Védjen meg Téged kívánságot, ami egy elátkozás, rossz akarás kifejezése, Orbán Viktorra hallottam!Ő akarta és most is akarja megvédeni a magyarokat , a nyugdíjasokat , a szegényeket, a magán nyugdíjpénztár tagjait ,a katásokat , a vállalkozásokat a kiskereskedőket és a benzin kutasokat megvédeni akkor amikor elveszi tőlük a korábban megígért támogatásokat, amikor emeli az adójukat, amikor elveszi tőlük a megtakarított pénzüket!Orbánnak van egyébkén kényere a védekezésre, akkor amikor senki nem támadja, de ő amióta hatalomban van mindig meg akar védeni valakiket, akiknek azután annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.