Pedig törvényi kötelezettségük lenne. Ha most szenved balesetet vagy hal meg egy tűzoltó, nem számíthat sérelemdíjra. A katasztrófavédelemben rengetegen felháborodtak a minisztérium lépésén. Április közepével megszűnt a tűzoltók csoportos baleset- és életbiztosítása, azaz ha egy tűzoltó munka közben most sérül vagy hal meg, nem jogosult biztosítási sérelemdíjra. Az, hogy nem hosszabbították meg a szerződést, felháborodást váltott ki a katasztrófavédelem berkeiben, már az merült fel, hogy a tűzoltók egyénileg vagy tűzoltóságonként kössenek maguknak biztosítást.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Felmerül a kérdés (mondjuk nem a hülyemagyar maffiahívők agyában!), hogy mire föl van a magyar állam? (maffia állam!)
Mert szinte semmit sem csinál ami a dolga lenne, ellenben mindenféle marhaságra meg úgy költi a milliárd adóforintjainkat, mint egy részeges gróf...!!!
Qqberci
Elő kell írni, hogy nem lehet baleset...
kereső
Majd kapnak rózsafüzért. Ez már nem állam- hanem egy szedett-vedett ócska tolvaj banda.
drrotf
Az állam így gondoskodik az alkalmazottjairól.Akiknek azelőtt fizette a csoportos biztosítását ma már nem gondolja azt , hogy a veszélyes munkát végző tűzoltóknak kijár a munkáltató gondoskodása!Ez egy humánus megoldás!Nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.