Az ukrán titkosszolgálat sem tudott az ügyről, most pedig úgy tűnik, hogy a magyar kormánytagokat is megkerülte Semjén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
stüszivadász...kiesel a kosárból...,ti nem vagytok tényező a fidesznél, a 35 fős tömegbázisotokkal...persze lehet tudsz valamit a cigóról,és biztos helyen tartod, így nem jársz úgy mint torgyi meg a kisgazdák...
drrotf
Ugyan már!Hogy S.Zsolti úgy intézkedett ebben a kényes ügyben, hogy erről a nagy Zorbán Viktor nem tudott, az lehetetlen!Azt akarja ez cikk elhitetni ,hogy itt a kormány tagjai önállóan, a főnök tudta nélkül azt csinálnak amit akarnak , közben meg köztudott ,hogy itt fingani sem mernek anélkül, hogy nem kérnének erre engedélyt O.Viktortól?Nincs ezeknek a döntés és cselekvőképteleneknek ekkora bátorságuk!
Törölt Nick
Mese habbal.
Napi rutin, hogy minden sz@r dolgot másnak kell bejelentenie, hogy a dagadt jófiú maradjon. És a hülyék elhiszik, hogy mindennek (is) más az oka.
Emlékszem a trafikmutyi idején Orbán faszbukján panaszkodott egy idióta, hogy elvették a trafikját, és orbán biztos nem tud az ilyenekről, mert akkor nem engedné, és ö most szól neki, hogy tegyen valamit ellene.
Nem tudom, rájött-e azóta bármire is ez a szerencsétlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.