Azok a pedagógusok vannak rajta, akiket a tiltakozások miatt kirúgtak vagy maguktól távoztak a gimnáziumból. A tablóról kiderül, hogy a gimnáziumból távozó tanárok száma összesen 17-re növekedett a tanév végére. A Karinthy távozó pedagógusai közt olyan alapvető tárgyak tanárai vannak, mint történelem, matematika, irodalom, különböző nyelvek, biológia, vagy éppen földrajz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"„Azt gondoltuk, hogy a távozók arcát is megmutatjuk az embereknek, hogy szembesülhessenek azzal, hogy hány tanár hagyja el az iskolát. Ideje szembenézni azzal, hogy nem csak úgy mondjuk, hogy felmondunk, hanem ezt egyre többen meg is lépjük. Emellett arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy számos iskolában a tantestület jelentős része távozik, mint ahogy nálunk is” - mondta a Karinthy egyik távozó tanára a 444-nek."

A hülyemagyar maffiahívők tapsolhatnak: ők erre, ezekre a maffiózókra szavaztak/szavaznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.