Márki-Zay Péter még miniszterelnök-jelöltként nem igazán kapott megszólalási lehetőséget az M1-en. A választást követően be is hívták a műsorban, ahol pont arról beszélt, ,,négy év alatt 5 percet kaptunk, de most már egy bukott választás után bejöhetünk.” Most azonban váratlanul behívták Lánczi Tamás című műsorába. A műsorról az MTI egy olyan beszámolót kreált, amiben csak a negatív dolgokat emelték ki Márki-Zay Péterről.

Az MTI azt írja, Márki-Zay Péter, a frissen alakult Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke beismerte, hogy kormánybuktatásra kapták a tavalyi kampányban az amerikai dollárokat – írta a Hirado.hu a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor csütörtök esti adását ismertetve, amelyben Márki-Zay Péter "olyan kínos kérdésekre is kénytelen volt reagálni, hogy miért nevezte ostobának és trágyával etetett gombáknak a Fideszre szavazó embereket".

A tudósítás szerint Lánczi Tamás annak kapcsán, hogy az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltjének mozgalma párttá alakult, arra várt választ vendégétől, hogy szükség van-e még egy ellenzéki pártra.

"Mi a rendszer ellenzékének valljuk magunkat, nem kapunk finanszírozást az államtól, tehát nem lehet annak a megvonásával zsarolni bennünket" – magyarázta a korábbi kampányát külföldről érkező dollárokból finanszírozó politikus, aki azt is elárulta, hogy készülnek az EP-választásokra, és az Európai Néppárt pártcsaládjához szeretnének csatlakozni – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Ezzel meg lehet nyerni egy választást – mármint a migrációval –, amíg az embereket sötétben tartjuk és trágyával etetjük, ahogy mondják Amerikában, úgy tartanak mint egy gombát

- idézte szó szerint Márki-Zay Péter korábbi megnyilvánulását Lánczi Tamás, aki értetlenségének adott hangot amiatt, hogy a frissen alakult párt vezére honnan remél szavazatokat, hiszen azzal, hogy konzervatívnak vallja magát, lemond a baloldaliak voksáról, a Fidesz szimpatizánsait pedig számtalanszor sértette már vérig.

Váratlan dolog történt: Márki-Zay Pétert behívták az M1-be, ahol aztán kiforgatták minden szavát

Márki-Zay Péter. Fotó: MTI/Rosta Tibor

Márki-Zay tagadta korábbi szavait és úgy védekezett, hogy azokat tartja ostobának, akik elhiszik a Fidesz programját – teszi hozzá az MTI.

Ez azt jelenti, hogy hárommillió embernek az egyik fele ostoba, a másik fele korrupt

- összegezte vendége nyilatkozatainak a lényegét Lánczi Tamás.

A tudósítás szerint a beszélgetés során a guruló dollárok ügye vagy az ellenzék külföldi kétes kampányfinanszírozása is terítékre került.

"Ezeknek a pénzeknek, a támogatásoknak a célja az volt, hogy megdöntsük Magyarország ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát" – mondta el Márki-Zay Péter a külföldi támogatásokról.

Márki-Zay Péter meghívása váratlan volt a közmédiába

Márki-Zay leginkább a tavalyi választás óta kap szereplési lehetőséget a közmédiában, még miniszterelnök-jelöltként nem igazán kapott megszólalási lehetőséget

- írja az M1-es szerepléssel kapcsolatban a hodpress.hu. A választást követően be is hívták a műsorban, ahol pont arról beszélt, ,,négy év alatt 5 percet kaptunk, de most már egy bukott választás után bejöhetünk.”

Márki-Zay Péter videós bejelentkezésében tegnap elmondta,

a biztonság kedvéért ők maguknak is rögzítették a beszélgetést, bár az ígéret az, hogy vágatlanul kerül adásba.

Forrás: MTI, hodpress.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Maccska: Tudjuk. Azt is , hogy választási kampány idején utolsó napokban ellenzéki pártok vezetőinek 5 perc megszólalási lehetőség.Ha esetleg valakit "be hívnak", annak a válaszait úgy átszerkesztik, hogy az ellenkezője lesz belőle.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Azért hívták be,hogy eljátszassák vele a faltörő kos/áruló szerepét a baloldalon...
Ilyen 1XŰ!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Hogy lehetett ekkora szamár, hogy belesétált a csapdába? Tudta jól, hogy átszerkesztik amit valóban mondott! Ez a jó ember egyre többet árt az ellenzéknek. Néha az az érzésem, hogy a fidesz trójai falova !
Nessy
@Maccska: Tudjuk. Azt is , hogy választási kampány idején utolsó napokban ellenzéki pártok vezetőinek 5 perc megszólalási lehetőség.Ha esetleg valakit "be hívnak", annak a válaszait úgy átszerkesztik, hogy az ellenkezője lesz belőle.
Toller Béla
Ez az emeletes hülye házhoz rohan a pofonokért ! Mennyi neki a sok ?
jáger laszló
Micsoda zayos hír
1Forintit talán +ér!
1seknek...
csak ennyi
barátilag
J.L...
NKF
Akkor is bukott amikor a nagy "Összefosás" vezére volt! Akkor is összevissza hadovált!
Egy ilyen fasz akart miniszterelnök lenni? Röhej.
vitriol
MZP az ellenzék vezetőjeként túl sokszor és átgondolatlanul nyilatkozott, amit a fidesz ki is használt, úgy látszik azóta sem tanult belőle, pedig alapvetően nem hazudozik, legfeljebb rosszul fejezi ki magát, a fidesznek viszont a vérében van, hogy igaz szó nem hagyja el a szájukat!
mzp
Többet árt, mint használ! Lejáratja a baloldalt!
Yoda69
@mzp: MZP sosem volt baloldali, sőt par éve meg is fideSSes volt.
levarosbukta
@Nessy: Kutyábu nem lesz szalonna! Fideszesbű meg szocialista vagy mi! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.