Itt volt rá az esély, hogy megszabaduljunk Gyurcsánytól, Verestől, Draskovitstól, mszp-től, szdsz-től. És mindenki csak ült karba tett kézzel és Dávid Ibolyán és Bokros Lajoson kacarászott. Ha olyan nagyokosok, akkor miért nem találnak már ki valami értelmes dolgot Gyurcsányék eltávolítására?

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@nanena: attól tartok, nem lesz semmi változás. legalábbis a jelenlegi politikai erőket (erőtleneket) tekintve.
hacsak a szavazók ki nem kényszerítik...
jandera9
Ha EP képviselő lesz "Mr. Csomag Bokros":) akkor nem lehet miniszterelnök. Nem bízom ebben az emberben, szerintem minél távolabb van a közügyektől annál jobb.
ugyeugye
@jandera9: naja. itt a Nádor utcában sztem tök jó helyen van! ott is hagynám.
amúgy most, hogy Ibolya rendezkedett, érdekesen lecsökkent (kb. a nitrogén fagyáspontjának szintjére) az EP-be való bejutás lehetősége Bokros számára...
De a többiekkel kapcsolatban is nagy ellenérzéseim vannak.
jandera9
hát, jó lenne látni a kiútat ebből a helyzetből, de kétes politikai erők ezek.
kir
Azoknak, akik a politikusok tündérmeséiből és töketlenkedéseiből kellőképpen kijózanodtak, igazi felüdülés Bokros felbukkanása.
adsl70
Bokros talan az egyetlen aki hiteles lehet ebben a k@kis vilagban. Mondjuk o sem anygyal, mert megint a mi f*rkunkal fogjak a csalant verni es nem a sajatjukkal. Igy en is tudnek szoritasokat eszkozolni amikor tudom "engem es hasonlokat" nem fog erinteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.