Novák Katalin köztársasági elnök a Zánkai Erzsébet-táborba látogatott, több programon is részt vett a gyerekekkel, például gigantikus mennyiségű, 7 mázsa dinnyét szeletelt.

Ilyet még biztosan nem láttunk Novák Katalintól – Ezt tette a gyerekekkel – fotókkal

Fotó: Facebook/novak.katalin.official

Novák Katalin a Balaton partján bekapcsolódott a keresztény, élménypedagógiai, együttműködést segítő és közösségépítő programba, a Hősök napja keretében kipróbálta a tűzoltók füstsátrát, amely egy lakástűzben keletkező füstöt szimulálja, valamint dinnyét szeletelt és osztott a táborozó gyerekeknek.

A köztársasági elnöktől sok gyerek kért aláírást pólóra, baseball-sapkára, valamint nagyon sokan közös fotót is készítettek az államfővel.

Hornyák Tibor, az Erzsébet Alapítvány elnöke a közmédiának elmondta, már több mint tíz éve zajlanak az Erzsébet-táborok, és a tavalyi évhez hasonlóan, idén is több mint 180 ezer gyerek jut el ezekbe az év végéig.

Zánkán 3 ezren, Fonyódligeten mintegy 800, valamint az Erdélyben 150 gyerek táborozik, továbbá országszerte zajlanak az Erzsébet-táborok, amelyekben mintegy 130 ezer gyerek fordul majd meg nyáron.

Az államfői látogatásról szólva örömét fejezte ki, hogy Novák Katalin, aki az Erzsébet-táborok fővédnöke is, Zánkára látogatott, ahol a héten az egyházi iskolák diákjai nyaralnak.

Novák Katalin korán reggel részt vett a gyerekekkel a reggeli áhítaton, majd velük reggelizett – mondta el.

Hornyák Tibor közölte azt is, hogy a szétosztott hét mázsa dinnye Drávaiványi település polgármesterének felajánlása volt.

Pálfalvi J. Viola református segédlelkész elmondta, már harmadik alkalommal felel a zánkai és a fonyódligeti táborban egy külön munkacsoport a keresztény programok megvalósításáért. A keresztény tematikájú programok között sorolta a belső harmóniák elnevezésű zenepedagógiai, a láthatatlan szeretet drámapedagógiai és a lelki térképek elnevezésű keresztény bibliai élménypedagógiai foglalkozást.

Közölte, a fakultatív programok között szerepel például a csodapatika, amely során a gyerekek beszélhetnek lelki bajaikról és segítséget is kaphatnak.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Ha 1 dinnye 10kg-os volt akkor min 70dinnyét szeletelt
És lehet,hogy mindezt túrabakancsban!!!???
Hát ez nem semmi!
csak ennyi
barátilag
J.L.
dr. prédikátor
novák sándorpalotai fapicsa dinnyét osztogat!!! aki nem létező "köztársaság" elnöke!!!
nyuggerpasi
NEM EZ A DOLGA !!! Ez a nő csicskája Don Viitóriónak.
gina
Semmi más csak jó PR, akkor sem ismerem el a fülbrevalós OV ribit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.