nyuggerpasi

Hadházy Ákos rémisztő dolgokat vázolt fel a leleplezést ígérő Pesty Lászlónak: "Lesz büntetés"
Nem érdemel tiszteletet Pesty! Ő most azt a feladatot teljesíti,amit Orbanescutól kapott. Mentetgetni és fényezni kell a főnököt, mert politikai cunami készülődhet.
Novák Katalin hivatala jelenti: ismét demográfiai csúcsot rendeznek Budapesten
Tényleg csúcs,ahogy csökken a magyarok száma. Csak az a baj,hogy negatív csúcs. Ezek a lények pedig örömtáncot járnak,mikor egy évben majdnem feleannyi gyerek születik,mint ahányan meghalnak. Ezek még a kutya ürülékre is azt mondják,hogy aranyrúd és 2 millió agymosott ezt el is hiszi.
Semjén Zsolt magabiztos: A KDNP nélkül nem tudná védeni a kormány a keresztény civilizációt Európában
Én pedig úgy látom, hogy amennyiben nem veszi biodíszletnek Orbanescu a KDNP-t,már rég nem léteznének. A tagságát a milliomos képviselők jelentik.
Hadházy teljesen kiakadt: A kis falvakra a gátlástalan fideszes képviselők hűbéri birtokként tekintenek, a saját és a Fidesz pecsenyéjét sütögetik
Magyarország ma politikai,gazdasági és erkölcsi FERTŐ. Azzá tették az ún. "módszerváltó vezető politikusok", Antalltól- Orbanescuig. ÉBREDJ MAGYAR !!!
A nap cigánykártya lapja: Tolvaj [2023. július 9.]
Akkor ez Don Vittóró napja. Nem kívánok neki semmit,még levegőt sem.
"Magyarország véleményére már senki sem kíváncsi, csak ott veszik figyelembe, ahol muszáj" – reagált Orbán Viktor megszólalására Kiss Andrej
Magyarországot ugyanilyenné tette az Orbán nevű politikai szélhámos. Van pofája azt kérdezni,hogy "hol a pénz". Hát nálatok. Nálad,a családodnál,a vejednél,a strómanodnál és annak családjánál,Garancsinál,Szíjjnál,Csányinál, a kormányod és a frakciód tagjainál,a propagandistáidnál és 1 milliónyi talpnyalódnál. A többi rád szavazó az a becsapható,átverhető csóró magyar.
Gyurcsány: ezért probléma, hogy szavazati joga van a határon túli magyaroknak
A baj csak az, hogy ami ma Magyarországon van, az nem lenne,ha Gyurcsány okosabban fogalmaz anno Balatonőszödön. Ez az eredője minden bajunknak, mert ez olyan szelet adott a narancsos maffia vitorlájába, hogy a 2/3-ig repítette őket. Gyurcsány pedig multimilliomosként vidáman lubickol ebben a fertőben, a szájkaratén kívül nem tesz semmit-inkább hátráltat- a változásért.
Szijjártó fenyegetése után kiakadtak Brüsszelben – "Mit mondhatnék? Ez Magyarország!"
Óriásit téved az úr! Ne sértegesse a magyar embereket! Szíjjártó csak egy a narancsos maffia tagjai közül,egy csicska és nem egyenlő Magyarországgal.
Feljelentést tettek Orbán Viktor ellen – Állam elleni bűncselekményben való részvétellel vádolják
@Béla333: Börtön? Nem jobb lenne ha az unokákig érő teljes vagyonelkobzás mellé az életfogytig tartó utcai közmunka lenne a bünti? A börtönben is a népnek kellene etetni a gazembereket.
Százmilliók sorsa ismeretlen a Schadl-ügyben, de a hatóságokat ez nem izgatja
Magyarország ma politikai,gazdasági és erkölcsi fertő. Azzá tették politikai vezetői, Antalltól- Orbánig. Ellenzék sincs, mert a "pártocskák" vezetői is korruptak és magas fizetésért lubickolnak a fertőben.
Publicus: Öt emberből négy szerint elfogadhatatlan, hogy Orbán kormánygéppel repül magánútra
Tévedés!!! Azok a gépek nem kormánygépek, hanem honvédségi csapatszállítók. Így még nagyobb a potrohos bűne.
Mesterházy Attila keményen odaszólt Gyurcsánynak – Ezért nem lépett át a DK-ba, miután kilépett az MSZP-ből
Marhára hiányzott a kb.200 kispárt mellé még 1. Ha ezek a lények tényleg az országért és népéért tevékenykednének, akkor bizony egyetlen ellenpárt összehozásán fáradoznának. Ilyen politikusokkal hazánknak annyi. Ezen már csak forradalmi változás, vagy merényletek sokasága változtathat.
Jámbor: "Rogán Antalt szembesítem a végrehajtó maffiában betöltött szerepével" – videó
Orbánt kihagyni ebből az ügyből, az nevetséges. Mielőtt bármit is lépett volna az ügyészség, az első dolguk Orbán tájékoztatása volt. Orbán pedig utasította Poltot, hogy a kilövési engedélyt megadja, de sem ő, sem más kormánytag neve nem szerepelhet a vádiratban.
Panaszkodnak a fideszes politikusok: a lombkoronás beruházásokba ők teszik a pénzt és a közjót szolgálják
Mi ez kérem? Ki volt adva parancsba a narancsos maffiánál,hogy ilyen .zarokat kell építeni EU-s pénzekből? Ez a KÖZPÉNZ szervezett ,csoportosan elkövetett ellopása. Polt szerint pedig nincs itt semmi látnivaló.