Az ő családja biztosan átlag alatt fogyaszt, ezért nem értesült a változásokról.

Németh Szilárd szerint mindenki megnyugodhat: „Brüsszel és a baloldal minden támadása ellenére a magyar kormány megvédi a rezsicsökkentést”

MTI/Kovács Tamás

Brüsszel és a baloldal minden támadása ellenére a magyar kormány megvédi a rezsicsökkentést – erről beszélt a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Németh Szilárd úgy fogalmazott: „Brüsszel kitartottjai, a magyar baloldal és az őket támogató álhírgyártó hírportálok elkezdték magyarázni” azt az országspecifikus jelentést, amelyben Brüsszel azt várja el a magyar kormánytól, hogy év végére törölje el a rezsicsökkentést.

Kitért arra, az országjelentés 42 pontban foglalja össze a jelenlegi magyar helyzetet, és hét pontban ad javaslatot arra, hogy mit kell tennie Magyarországnak; az első pont „rögtön a magyar rezsicsökkentés eltörlése”. Németh szerint a jövő évi költségvetés – a háború és az elhibázott szankciós politika ellenére – stabil, így Magyarországnak nem kell „felmondania” a rezsivédelem politikáját.

A fideszes politikus arra nem tért ki, hogy mi történt a rezsicsökkentéssel tavaly nyáron, amikoris energiavészhelyeztet kiabálva a magyar családok nagy része számára gyakorlatilag eltörölték a rezsicsökkentést

– ugyanis csak az átlagfogyasztásig fizethetik a korábbi, kedvezményes árat.

Arról sem szólt, hogy mekkora kiesést okoz a magyar államháztartásnak, hogy a magyar állam mind a mai napig emelt áron vásárolja Oroszországtól az orosz gázt.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Szilárd nem ismeri az EU működését.Az EU nem támad ,hanem intézkedik, határozatokat hoz, míg a magyar kormány ész nélkül támad és nem intézkedik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: te a Kecsketöcskölő...?
csak úgy....
@verőce21: sosem merészkednék arra,hogy kecskével...,hiszen rajtad jól látható,hogy még az apád is megbánhatta az "anyáddal" való kiruccanást!
verőce21
@csak úgy...: ha kecskéd beszélni tudna...?
teuton
@verőce21: Hülyegyerek, mifele 181eter ft jar mindenkinek??? Miert nem masolod be a szamlaidat??? Tudod, nuygaton mennyibe kerül a gaz? Elemeselem neked: 2 szobas lakasra fütes+fözes+melegviz havonta 3 ORAI atlagber!!! Szoval Orbanisztanban 181ezer ft-ot lehet 3 ora alatt keresni??? Ja, keresni biztos, de talalni nem!!!
verőce21
@teuton: A 181 ezer max. havonta, amit nem kell kifizetni, mert az a kormány támogatása..., ne keverd...!
kakukkmadár
Fidesz gázármagyarázó:
"kedvezményes" rezsicsökkentett ár: normál világpiaci ár, ezt fizeti a magyarok 2/3-a( és a "rohadó" bécsi és a brüsszeli lakos...)
"normál" ár: 7,5 szeres világpiaci ár, ezt fizeti a magyarok 1/3-a az orosz költégvetésbe( és senki más a világon...mert nem hagyjuk , hogy "velünk fizetteség meg a háború árát")
Na ja, egy idősebb nő sírva fizette be a postán a 350 ezres gázcsekket. Meg vagyunk mentve, megint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.