Szijjártó Péter szerint nem jó ötlet most elindulni a görög szigetekre.

Szijjártó szerint ütemezzük át a görög nyaralásokatMTI/Kovács Attila

Mint ismert, Rodoszon és Korfun jelenleg is erdőtüzek pusztítanak. Ennek kapcsán kérdezte az ATV.hu Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, aki elmondta:

Gondolják meg, van-e esetleg lehetőség a nyaralásuk átütemezésére.

Amennyiben mégis elutaznak, akkor tájékozódjanak arról a lehető legrészletesebben, hogy a nyaralóhely veszélyeztetettségi foka milyen mértékű, és mindenképpen regisztráljanak a Külügyminisztérium konzuli szolgálatánál – kérte Szijjártó Péter az ezen szigeteken nyaralást tervezőket.

Ez a KKM honlapján néhány kattintással elérhető.

Kérte a konzuli védelemre történő regisztrálást, az adatok pontos megadását is, a tartózkodási helyükkel. Mert “ha baj van, sokkal könnyebben tudnak segíteni, ha tudják kikről van szó és hol tartózkodnak“ – jelentette ki.

Korfu vonatkozásában az a tapasztalatunk, hogy a magyar turisták többnyire a sziget nyugati partján üdülnek, mely egyelőre nem érintett, ott nincs tűzvész. De folyamatosan figyelik a konzuli regisztrációs listát – mondta a miniszter.

Forrás: atv.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hülyeség Szijjártó javaslata
A tűz nem a görög szárazföldön zajlik,hanem 2 távoki szigeten az Égei- tengeren és a Jón- tengeren Ergo nyugodtan kehet utazni Görögországba!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
jesz
@Ventilator: te seggluk..engem ne baszogass, inkább anyádat...nekem semmi közöm ezekhez a baromságokhoz, meg a te büdös lehelletedhez...hogy szarnád össze magad...

...bááár...ilyent tiszteletből sem illik írni, a a külügyminiszter különbet szarik, mint te vagy...
ómió
A "tűzoltó-szakosok", azért, mehetnek!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.