Ma szinte bár bárkinek megérheti magán egészségbiztosítást kötni, hiszen jól látjuk, hogy az állami egészségügy már közel sem olyan, mint régen. Aki szeretné magát biztonságban érezni, nem szeretne hónapokat várni egy vizsgálatra, aki valódi szakmai segítségre vágyik, annak a legjobb megoldás új szerződést kötni. De vajon miért és kinek éri meg? Ebben a cikkben ezt a témát fejtjük ki részletesebben.

Forrás: profitline.hu
Feltöltő: pdjarni
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Akkor viszont mi a fasznak fizetjuk a TB-t?
Giovanni Alba
"Ma szinte bár bárkinek megérheti magán egészségbiztosítást kötni, hiszen jól látjuk, hogy az állami egészségügy már közel sem olyan, mint régen. Aki szeretné magát biztonságban érezni, nem szeretne hónapokat várni egy vizsgálatra, aki valódi szakmai segítségre vágyik, annak a legjobb megoldás új szerződést kötni."
Ez így nagyon szép és jó, de úgy gondolom, továbbra is fizetnem kell az egészségügyi hozzájárulást, mert az ma már adó, amivel nem jár, csak adható a szolgáltatás.
Vagy rosszul látom?
De nem hiszem, hogy csak olyan könnyen elengednék a megbízhatóan tejelő tehenet, az egyszerű embert, akinek a munkanélküli segélyéből (álláskereső járadék) is levonja a hivatal az EHO-t.
Menőmanó
Erre van eszük a mocskos náci geciknek.
Fizesd a TB-t, de ha bajod van menj a magánellátásba, mert mire az államiban sorra kerülsz, vagy meggyógyulsz, vagy megpusztulsz.
drrotf
@Yoda69: Jogos a kérdés!Emlékezzünk csak arra, hogy milyen óriási banzájt csinált
a FIDESZ amikor a Gyurcsány kormány csak kacsingatott a magán egészségügy felé?Most meg teli szájjal hirdetik hogy milyen nagyszerű dolog a magán egészségügyi biztosítás, noha a társadalom biztosításban történő egészségügyi ellátás tartalma szinte semmit nem változott.Az állam lopakodó módon szűkíti az ellátás körét és főképpen ennek a szolgáltatásnak az igénybe vételi lehetőségét nehezíti meg.
Yoda69
@drrotf: Pontosan. A kovetkezo korben elveszik a CT es MR vizsgalatok jogat, igy mar csak majd valamilyen NER csokosnal lehet ezeket elvegezni gondolom tobbszoros aron a mostaninak. Aztan jon a masik nagy tetel a labor vizsgalatok dija. Azt is kiviszik a TB korebol, es majd lehet mionden tetelert kulon fizetni. Na asszem az lesz a pont amikor befejezem fizetni a TB jarulekot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.