Két halálos baleset is történt Magyarországon péntek este.


Három ember halt meg péntek esti balesetekben a magyar utakon
Összeroncsolódott kamion és személyautó a 6-os úton, Dunaföldvár közelében 2023. augusztus 4-én. Az út 96-os kilométerénél a földet szállító kamion pótkocsija az oldalára borult és maga alá temette a személyautót. A kamion 44 éves és a személyautó 27 éves sofőre a helyszínen meghalt. MTI/Donka Ferenc

Két halott a 6-os úton, Dunaföldvárnál

Kamion és személygépkocsi ütközött össze a 6-os úton, Dunaföldvár közelében, a két jármű vezetője a helyszínen meghalt – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Az út 96-os kilométerénél a kamion földet szállító pótkocsija az oldalára borult és maga alá temette a személyautót – mondta Komlósiné Kiss Anett.

A balesetben két paksi férfi, a kamion 44 éves és a személyautó 27 éves sofőre vesztette életét – tette hozzá.

Három ember halt meg péntek esti balesetekben a magyar utakonFotó: MTI/Donka Ferenc

A helyszínelés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat az M6-os autópályára terelik dél felől a Paks északi, Budapest irányából a dunaföldvári csomópontnál.

Tragédia Hódmezővásárhelynél

Halálos közlekedési baleset történt a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely és Kútvölgy között péntek este – közölte a rendőrség honlapján.

A baleset 19 óra körül történt a 47-es számú főút 189-es kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok alapján két személygépkocsi – eddig ismeretlen körülmények között – összeütközött. Egy ember meghalt, ketten megsérültek.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, kerülni Kútvölgy felé, a 4418-as számú úton lehet.

Forrás: MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.