Egy kutyával még megküzdött az éjjel, de nagyobb megpróbáltatás is várt az állatra.

„Rám nézett, és eldőlt” – Meglett az eltűnt móri kenguru, de tragédiával ért véget a keresés

Illusztráció: Pixabay.com

A szomszéd hívott, hogy Jack bement a bikák közé és menjünk gyorsan. Amikor odaértünk láttuk, hogy a bika nekinyomja a kerítésnek a kengurut. Gyorsan elzavartuk és bementünk hozzá. Mintha még ugrott volna egyet, majd leült, rám nézett, és eldőlt.

– mesélte György Anita, a kenguru gazdája a Kemma.hu-nak. Jack szerdán tűnt el egy családi farmról, azóta hőkamerás drónnal is keresték, de minidg egy lépéssel mögötte jártak.

György elmondta, hogy a szomszéddal folyamatosan tarották a kapcsolatot, hiszen tudták, hogy a kenguru a környéken ugrál és keresi a hazavezető utat. A lap szerint éjjel még a szomszéd kutyáját is „lerúgta” az állat. A terv az volt, hogy Jacket kitereljék a szomszéd nagy legelőjére, és ott bekerítve kifárasszák, majd a lelassult állatot hálóval befogják. Ezért a szomszéd lekapcsolta a villanypásztort. Azonban Jack rossz irányba indult, és a legelő helyett a bikák között kötött ki.

Feljelentést tesz a rendőrségen – nyilatkozta György –, mert a nyomok alapján úgy gondolja, valaki szándékosan engedte ki a kengurut.

Forrás: Kemma.hu
Fotó: Pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.