Már igencsak kijárt az állami kitüntetés Csepregi Évának.

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjét kapta a Fideszt éltető Csepregi ÉvaMTI/KKM/Borsos Mátyás

Csepregi Évát a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntette ki Novák Katalin köztársasági elnök, a belügyminiszter felterjesztése alapján – írja az rtl.hu. Meg is indokolták, miért a Neoton Família énekesnője kapta a díjat:

évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő előadóművészete, valamint a halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok tehetséggondozása és felzárkóztatása érdekében végzett tevékenysége elismeréseként.

Érdemes megjegyezni, hogy tavaly egy interjúban kijelentette, hogy lenyűgözi Szijjártó Péter munkabírása és kitartása, és jó érzéssel tölti el, hogy „olyanok kezében van az ország irányítása, akik például az orosz–ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett”.

Forrás: rtl.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Efftársakat biztos nem lehetett, hisz', a "Veres Csellag Érdemrend" ma itthon nem divat!
Nessy
@Shikari: Ezt most úgy írod, mintha sok évtizeden át nem lettek volna magyar művészek, előadók kis hazánkban! Nagy Feró, Szikora, Tóth Gabi Kis Grofo etc. kivételével! Pedig voltak, vannak és remélem lesznek is!
Nessy
@Shikari: Ez a permanens "ki a magyar, ki nem " szelektálás nálad ennyire komoly, vagy egy felvett manír? Azért ha valakinek a művészete, stílusa nem az én világom, nem jelenti azt, hogy másnak nem éppen ő tetszik! Pofonok és ízlések! Ami azt illeti, most éppen Vidnyánszky és Demeter mondják meg, nem kevés pénzért, hogy mi tartozik a magyar kultúrához, mi nem!
Nessy
@Shikari: Nem tudom! Engem nem nem tudnak meghatni a jelenlegi megkülönböztetések! Van egyéni véleményem, egyéni ízlésem, el tudon dönteni, melyik színdarab, milyen rendezésben érdekel, vagy melyik könyvet akarom elolvasni. Ha szomszédomat más érdekli, más az ízlése, azon nem fogunk összeveszni. Meg tudjuk beszélni amit ő olvasott, amit én. Néha kiváncsiságból cserélünk, aztán egy kávé mellett jót vitázunk! Természetesen édesanyánkat nem emlegetve!
Nessy
@Shikari: Mi vagyunk a kivétel, ami erősíti a szabályt! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.