Ez már nyílt harc Dézsi Csaba András és Borkai Zsolt között: ki ült előbb az A8-asban? A győri polgármester felmondja a szolgálati autójának bérlését, miután megtudta, mennyibe kerül Hétfőn kiadott közleményében Dézsi Csaba András győri polgármester leszögezte, hogy a 2020-as megválasztása után ő nem kért új autót, hanem beleült abba a járműbe, amit korábban Borkai Zsolt használt. Fotót is csatolt bizonyítékképpen.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Aljas kis patkány ez sem jobb mint az elödje,,
izéke
Mégis ki a jókurvaanyja írja alá a kifizetési engedélyeket? Hogyan végzi a munkáját ez a díszpapagáj ha nem tűnik fel neki havi egymilla autóbérlésre? És ki tudja már hány hónapja fizetik és mégcsak az övék sem lesz mert csak bérlik és nem lízingelik. De a győriek gazdagok,nagylelkűek a saját kifosztóikkal,megérdemlik,hogy a húst is lerágják róluk a neres patkányok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.