Mondhatjuk, a ” MTVA online igazgatóságának igazgatója” – szerintem egyszerűbb és pontosabb „NER”-es komiszárnak mondani – szinte a szó szoros értelmében keresztre feszítette magát… De hogy jön ide Lánczi Tamás keresztje?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Hitetlenek
De van még rosszabb is, ha az orbáni hatalom és lánczitamásai nem akarnak is tudomást venni róla: ez az ország jelentős részben még mindig „hitetlen” – „a maga módján hívő”, közömbös vagy éppen ateista.

Csehország után éppen nálunk van sok ilyen meg olyan mihaszna ember..! Sokan vannak még a megtéríteni valók, akik a lánczitamási delirálásokon vállat rántanak, netán ki is röhögik azokat. És vannak még, ha sokan nem is, akik a hatalom „zéró toleranciáját” élvezhetik… De annyi baj legyen, mondhatja Lánczi Tamás, orbánista: menjenek azok az emberek csak hanyatlani a gyökértelenné váló, önmagát feladó Nyugatra!

Mi majd építünk itt magunknak kolostorokat, a szó szoros és átvitt, szellemi értelmében: megvédjük a kereszténységet – jelentsen az bármit is…"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.