Ugyan nem bilincselték meg, de a felkarját eltörték a Szigeten randalírozó kormányközeli milliárdosnak.

Habony milliárdos rokona jogi lépéseket tesz a Szigeten történt balhéja miatt – Szerinte minden másképp történt és még a karját is eltörték

Fotó: MTI/Mónus Márton

"Többek között, a hatósági iratok alapján megállapítható, hogy nem került sor megbilincselésre, az iratok nem tartalmaznak olyan tényt, adatot, mely szerint ügyfelem baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival fenyegetőzött volna. Ügyfelem felkarját eltörték. Az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak"

– írta Steiner Tamás ügyvéd a Telexnek küldött levelében. – „Meg kívánom jegyezni, hogy ügyfelem nem közszereplő, alapvető személyiségi jogait súlyosan megsértették” – tette hozzá.

A rendőrség korábban megerősítette, hogy intézkedtek egy férfivel szemben a Sziget Fesztivál bejáratánál, aki fel akarta jelenteni a biztonsági őröket, mert – úgy gondolja – azok indokolatlanul penderítették ki a fesztiválról. A randalírozó férfi – akiről később kiderült, hogy Habony Árpád milliárdos rokona – többszöri felszólítás ellenére sem sem igazolta magát, ezért a rendőrök előállították, de ő ellenszegült, így a rendőrök testi kényszert alkalmaztak. A férfi később karfájdalomra panaszkodott, ezért mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték – számol be a Telex. 

Forrás: Telex.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Hadd találgassak: békésen sörözött, erre a gaz biztonságiak egyszer csak ráugrottak, kidobták. Majd miután udvariasan odament a rendőrökhöz, azok a földre vitték, megrúgták, ráléptek a mindenére is és szándékosan eltörték a karját.
:)
Ugye eltaláltam, kedves-békés-udvarias-színjózan-nemkötekedő-állampolgár úr?
Qqberci
@KisTehen: Bocika, látszik, már kitört rajtad a kergemarhakór... Ez nem az az eset...
Clavigo
@KisTehen: Ilyen melegben vízet igyál te barom... ne " kannást "..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.