Vasárnap véget ért a budapesti Atlétikai Világbajnokság, amely után Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke hangsúlyozta, hogy lenyűgözte a vébé szervezése és hangulata. A sportesemény utólagos értékeléséről és hatásairól kérdeztük a KDNP héhalmi családi napján Simicskó Istvánt, a KDNP frakcióvezetőjét.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez a világnézet a NER hivatalos világnézete, ennek vállalásához van joga mindenkinek Magyarországon. Aki ezt nem teszi meg, az elvágta magát, az kiiratkozott a szerencsés és sikeres emberek világából, az nagyjából lehúzhatja a rolót és magát is a mellékhelyiségben. Magyarország ebben az értelemben a szabadság és a lehetőségek hazája: lehetsz bármilyen hülye, tehetségtelen idióta, ha kinyalod a fideszes seggeket, s ha szolgálod a zsarnokot, akkor zseni lesz belőled, akit üldöz a szerencse és a (köz)pénz.

Ezt értette meg Győzike, és erre még az ő nagy eszével is rájött. Ez Magyarország lényege az élet minden területén, és nagyon hálásak lehetünk Gáspár Győzőnek, hogy ezt ilyen plasztikusan megmutatta és megfogalmazta. Emellett azt is örömmel láthatjuk, hogy ezúttal is összenőtt, ami összetartozott. Azt is megértette Győzike, hogy ez az ő társasága, az ő színvonala. Magyarország állampártja és annak vezetői az ő színvonalán állnak, az ő színvonalán kommunikálnak és az ő színvonalán kormányoznak. Győzike felismerte, hogy ez pontosan olyan giccses fos, mint az ő világa, ez az ő színvonala. Orbán és Győzike egy csapat. Ennek az országnak a működése vele azonos, a rendszer önmagára ismert Győzikében, mint az Abszolútum anepszava.us/gyozike-felfedezte-a-fideszes-vilagnezetet/ hegeli filozófiában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.