Pesty László újra keményen beszólt Mészáros Lőrincéknek, a NER-nek, és Szíjj Lászlónak is. Utóbbiról, Magyarország hatodik leggazdagabb emberéről úgy vélekedik, hogy egy gyáva ember.

A vállaltan fideszes filmes még Tusványoson, a 444 kamerája előtt kezdett bele az oligarchák elleni lölőzős hadjáratába, amivel már ott tart, hogy a Telexnek azt magyarázta, törölni kellene a NER-lovag szót, helyette orknak kellene nevezni a rendszer által kitömött üzletembereket. És a NER-t is hagyjuk.

Ezt is kifejtettem, hogy egy lingvisztikai átváltozáson megyünk át tizenhárom év alatt, a N-E-R, a Nemzeti Együttműködés Rendszere az tizenhárom évvel ezelőtt még jóval több mint két és félmillió embert, alapítványokat, médiát, újságírókat, véleményformálókat, egy nagy konglomerátumot jelentett, és tizenhárom év alatt ez lecsökkent egy tucat orkra

– fejtegette Pesty László.

Pesty szerint mára a Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER) mára szitokszóvá vált.

Az elmúlt hetekben a filmrendező-médiaszakembert is érte fenyegetés a NER-es korrupciót feszegető nyilatkozatai miatt, de nem hagyja abba az akcióját, mert szerinte 3-4 millió választó ösztönei azt súgják, itt valami nem stimmel.

Ősfideszes szólt be a kormányközeli Szíjj Lászlónak: "A kis malacszemei tik-takiztak, kényelmetlenül fészkelődött a Chesterfield-másolat bőrbútoraiban"

Pesty László. Fotó: MTI/Rosta Tibor

Pesty szerint az egyszerű Fidesz-szavazók nem értik, hogy ezek a NER-milliárdosok hogy gazdagodtak meg így.

A fideszes médiával pedig az a baj, hogy szerecsenmosdatást végeznek

– mondta a gerilla.hu alapítója.

Szíjj Lászlóról, az egyik leggazdagabb magyar milliárdosról, a kormányközeli üzletemberről, Mészáros Lőrinc üzlettársáról Pesty a Telexnek elmondta:

Én ültem vele szembe, néztem, ahogy a kis malacszemei tik-takiznak, miközben negyvenezermilliárdszor több pénze van, mint nekem, én kényelmesen ültem a szar Chesterfield-másolat bőrbútoraiban, még jó, hogy nem műbőr volt, volt vagy mennyi, kétszázötven milliárd a feneke alatt, az tuti, és erre kényelmetlenül ott fészkelődött, és mondom, így a szemeivel hol a pókot nézte a sarokban, hol a cipőjét. Legördült az első izzadságcsepp, miközben baromi gazdag, és mindenki azt hiszi, hogy mindent megtehet, hát nem! És tudod, miért nem? Mert baromi szar dolog gyáván leélni szolgaként egy életet.

Pesty László szerint előkerülhetnek konkrét korrupciót bizonyító dokumentumok, hangfelvételek, videók. A bizonyítékok most a szervereken vannak. Azt mondja:

kilenc az egyhez fogadom, hogy hamarosan, a következő négy hónapban nagyon sok bizonyíték nyilvánosságra fog kerülni, és ha engem, ahogy régen romantikus regényekben fogalmaztak, leüt a hajókötél, ami nem valószínű, mert ez nem egy veszélyes város és nem egy veszélyes ország… én haditudósító voltam, bejártam néhány háborút és forradalmat, és akkor sem volt semmi bajom, most sem lesz, úgy vigyáznak rám, mint a hímes tojásra, szóval hogy ezek a bizonyítékok napvilágot fognak látni, ezt kilenc az egyhez adom, a következő négy hónapban. Szeptember, október, november, december, mondjuk azt, karácsonyig. Lesz, akinek a karácsonyfa alá fogjuk odatenni. Szép karácsony lesz.

Pesty László nem tart attól, hogy kitagadnák a Fideszből.

Miért merülne fel, hogy megtagadjanak, amikor a napnál világosabb, hogy jót teszek a pártnak? Nem hosszú távon, már középtávon, sőt, ad abszurdum rövid távon is. Ha jót teszek a Fidesznek, egy tisztulási folyamatot segítek elő. [...] Az egész Lölő-jelenség az ellenzéknek segít, nyissátok már ki a szemeteket!

Forrás: Telex, 24.hu, hvg.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Továbbra sem értem, miért függetleníti ezeket a dolgokat orbántól, a keresztapától.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Továbbra sem értem, miért függetleníti ezeket a dolgokat orbántól, a keresztapától.
jesz
Pesty látszólag nagyon bátor...pedig a lófaszt...Bayer kiadta neki, hogy mit mondhat, kivel húzzon újat...
Pesty teszi a dolgát, aztán ha elég, akkor mehet a francba...(a bőrdzsekit viheti)
jancsipapa
Ez a " kis malacszem " talán fölösleges ,ócska és rendkívül stílustalan . Vajon mit szólna, ha az ő " bazilika kilincs " formájú orrát emlegetnék...
jáger laszló
Harc a gazdagok LN!!
Ez is a PR része...
Ez már kvázi a kommunizmus
Mindenki a szükségletei szerint részesüljön a társadalmi javakból és ne azon felül!!
Ez is hoz jó néhány szavazatot!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Kenyér és cirkusz. Kenyér ma nem jut mindenkinek. Cirkusz... ?
lampa laz
"Az egész Lölő-jelenség az ellenzéknek segít, nyissátok már ki a szemeteket!"
Na, mi lesz ellenzék, miért nem tomboltok? Vagy túl sok fideszbesúgó van köztetek , vagy ti is érintettek vagytok?
ómió
Nafene! Pesty is "elefftársiasodott"!? Csak nem dollárt "gurítottak" neki!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.