A Magyar Helsinki Bizottság alapítója, Kőszeg Ferenc haragszik Gulyás Márton műsorvezetőre.

Gulyás Márton feldühítette Kőszeg Ferencet

Kőszeg Ferenc dühös. Forrás: Partizán

Kőszeg kérte, hogy a beszélgetésükben eredetileg 10 perces, a pedofíliáról szóló részt kicsit rövidítsék le, erre a Partizán vezetője meghosszabbította azt – mondta el a Népszavának. Kőszeg szerint nem ez volt a legfontosabb téma a jelenlegi helyzetben.

Kőszeg Ferencet egyrészt meglepte, másrészt „kicsit bosszantotta” is, hogy ekkora felhajtás lett az ő Partizánnak adott interjújából – mondta a Népszavának. Az interjú témája ugyanis szerinte a hamarosan Csörögnek a zászlók címmel megjelenő könyve lett volna – írja az Index.

Kőszeg szerint a több száz írása közül egyben írt a saját „gyermekkori” szexuális élményeiről és ezt adta az alapját a beszélgetésben elhangzottaknak. Ebben a cikkében azt is leírta, hogy a gyermekek elleni erőszakot, visszaéléseket a legborzalmasabb bűncselekmények között tartja számon.

Kőszeg Ferenc azt is elmondta, hogy a teljes Partizán-interjú nagyjából hét órán át tartott.

Ebből vágták össze azt a nagyjából másfél órányi leadott anyagot, amiben eredetileg csupán tíz perc foglalkozott a pedofíliával.

Kőszeg baráti levélben kérte Gulyás Mártontól, hogy rövidítse le azt a tíz percet, vagy vegye ki azt a részt a beszélgetésből. De, mint mondta, ahelyett, hogy ezt a Partizán szerkesztősége megtette volna, inkább kibővítette azt a részt, így a másfél órából legalább húsz perc ezzel a témával foglalkozott.

Forrás: Népszava, Index
Fotó: Partizán

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Kőszeg nem bírt a valagán maradni, elment egy stúdióba jót beszélgetni...
Aztán jól rábaszott...a műsorvezető megszopatta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.