Donald Trump is reagált Orbán Viktor Tucker Carlsonnak adott interjújára – írta meg a 24.hu.

Trump szerint a magyar emberek szerencsések, hogy van nekik Orbán Viktor

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A 24.hu szerint az interjúban a magyar miniszterelnök kifejezte támogatását és elismerését a volt amerikai elnök iránt. Orbán Viktor a beszélgetés során kiemelte Trump jelentőségét a nyugati világ és talán az egész emberiség számára.

A magyar kormányfő kijelentette, hogy Trump az, aki megmentheti a nyugati világot, és talán az emberiséget is az egész Földön. Orbán szerint csak Trump visszahívása jelentheti a kiutat az ukrajnai háborúból.

Donald Trump, aki jelenleg az elnöki szék visszaszerzésére készül, megosztott egy képet magáról és Orbán Viktorról a saját közösségi oldalán, a Truth Social nevű platformon, és hozzátette:

„Orbán Viktor nagy vezető és ember. Magyarország csodálatos emberei szerencsések, hogy az övék!”

Az interjú és Trump reakciója is tovább erősíti a két vezető közötti közelítést, és rámutat arra, hogy mindketten fontosnak tartják a másik támogatását és elismerését a nemzetközi politikában.

Forrás: 24.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Donald!Részesülj Te ebben a szerencsében!Legyen a tiéd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20: 28☻ Van mire "büszkének" lenni amit elért a dagadt pszichopata kolostorgeci a politikai prostituált bűnszervezetével 2010-től. Már egy szinten vagyunk Burkina Fasoval.
twitter.com/janos_hary/status/1621153836751806466/photo/1
HOGY LETT MAGYARORSZÁG AZ EU LEGKORRUPTABB TAGÁLLAMA? A Korrupció Érzékelési Index (CPI) alakulása, 2012-2022 ( korrupciós grafikon )
www.canva.com/design/DAFXd5LehhM/view
Az a baj a világgal, hogy az intelligensek tele vannak kétségekkel, az ostobák meg holtbiztosak mindenben.
i.pinimg.com/originals/b8/60/a6/b860a617b745da54c79fea2008d6fd6f.jpg
Az autoriter család . Szégyen lett magyarnak lenni a világban...
twitter.com/cji777/status/1673661590988546051/photo/1
Hírünk a világban. – Orbán: Hitelért jöttünk! – Arabok: Maguknak nem csak az Unióban, de nálunk sincs hitelük!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/358622706_563659945923206_7271299215629942804_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=UD0pdaj3SxEAX_5c9i-&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBphaF4NIvJh9DBsAp0XsYpmQ6-Sf2yyaVD6FQKme03BQ&oe=64FAF22D
kereső
Mecsoda nagy "dicsőség"- egy bukott elnök, akinek a fél lába már a börtönben van, dicséri a köztörvényes politikai búnözőt, a magyar maffia fejét. Gyorsan, hamar- na ki lesz az első- aki ezeket a dicsérő szavakat, felpingálja egy táblára, és kiteszi valamennyi iskola falára?? Hiszen, orbán_ a fejedelem, az egyélőmagyaristen megérdemli!
kereső
@sgl: Az amerikai nézők egy fontos döntés, egy választás előtt első kézből tájékozódhattak az európai helyzetről Orbán Viktor miniszterelnök Tucker Carlsonnak adott interjújából – jelentette ki a Batthyány Lajos Alapítvány (BLA) szakmai programvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Pócza István közölte, a nézők az amerikai médiaszemélyiség X közösségi oldalán közép-európai idő szerint szerdán megjelent interjújából közvetlen információkat szerezhetnek arról, hogy Európában és Magyarországon, egy olyan országban, amelyik Ukrajnának a szomszédja, hogyan látják a dolgokat.
A külpolitikai szakértő úgy fogalmazott, ebben a formában nem feltétlenül csak azokat az információkat kapják meg, amelyeket az Egyesült Államok különböző mainstream – jellemzően baloldali és liberális elkötelezettségű – média oldalai próbálnak meg a számukra közvetíteni.
A BLA szakmai programvezetője hangsúlyozta, Orbán Viktor az interjúban egyértelműen kiállt Donald Trump korábbi elnök mellett, mondván, hogy az ő újraválasztása lenne a megoldás a háború mihamarabbi befejezéséhez. A legnagyobb lapok és hírügynökségek a beszélgetésnek ezt és az európai biztonságra vonatkozó részét emelték ki. (MTI)
ómió
A honi gyagyásréteg, sajnos, ezt fel se fogja!
csak úgy....
trump szerint,- szerintem meg marhára butácska ez a szöszke!
mit csinálhatott vele 0rbán mikor kettesben voltak,hogy ennyire beleszeretett? ;)
Peller Anikó
@kereső: 8:17, "na ki lesz aki kiteszi valamennyi iskola falára?"

Áá, valamennyire nem jut belőle, érjük be néggyel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.