Két gyereket gázolt el a vonat ma reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pátrohánál. A helyszínre két mentőhelikopter és több mentőautó érkezett, megkezdték a sérültek ellátását. A gyerekek állapota súlyos, életveszélyes.

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@nyirtass: Kaptál életmentő emlékérmet? Az ilyen emberekre felnézek! Én nem biztos, hogy rögtön mérlegelni tudnék és segíteni:-(
Master
@nyirtass: Igazán szép tett volt!

Nekem van egy 11 éves tesóm. Ha a kezét nem is kell fogni, de nagyon oda kell figyelni rá. A gyerekek sokszor pont az ellenkezőjét csinálják baj esetén. Éppen ezért nem lehet szem előtt hagyni őket.
nyirtass
Én az ilyeneket természetesnek veszem, amiért nem jár több mint köszönöm. Számomra az lenne a természetes, hogy ha mások is ilyenek lennének.
ugyeugye
@Master: nagymama mondta : fél szemed mindig a gyereken legyen!
Evikati
Most olvastam, hogy nem kicsi gyerekek voltak, hanem egy fiatal szerelmes pár. A tragédia súlya éppolyan nagy, de szemtanúk szerint figyelmetlenek voltak, összebújva mentek rá a sínekre.
"A szerelem sötét verem....".Ez szörnyű!!
Master
Így viszont már kicsit másabb a helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.