Csúnyán megrongálódott egy viharban Oszvald Marika gödöllői otthona még augusztusban.

Súlyos veszteség érte Oszvald Marikát

Még nem fizetett neki a biztosító. Forrás: Youtube

Hatalmas a pusztítás a művésznő házánál, sokáig áram sem volt. A ház egy része beázott, de a kerítés és az udvar is megrongálódott. A kérdés, mennyit fizet a biztosító – írja 168 óra.

Nehezemre esnek az ilyen típusú ügyintézések, de a lányom segített nekem. Első lépésben kellett kérni egy igazolást az áramszolgáltatótól, amivel bizonyíthatom a biztosítónál, hogy ötven órán keresztül nem volt áramom

– nyilatkozta a Jászai Mari-díjas színművésznő a Borsnak. Kiderült, hogy sok étele, ami a fagyasztóban volt kárba ment, de ezekről is kellett fotókat készíteni.

Oszvald fél, hogy a biztosító által utalt pénz nem lesz elegendő arra, hogy mindent megcsináljon:

A beázásokat már megnézte egy szakember, de hogy az árajánlatban szereplő összeg elegendő lesz-e a helyrehozatalára, kevésbé hiszem. Talán a jövő héten jönnek megcsinálni a tatarozást és az állagmegóvást.

A színművésznő reméli nem kell majd sokkal kipótolnia a felújítási munkálatokat. Oszvald annak örül, hogy legalább a veteményesének nem lett baja:

A sérült fákat sikerült már kivágatnom, egyelőre száradnak. Ha majd visszavonják a tűzgyújtási tilalmat, eltüzelem. Most már nem olyan vészes a helyzet, és annak különösen örülök, hogy a veteményesemmel nem történt semmi baj.

Forrás: 168óra, Bors
Fotó: Youtube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
csókolom a kisztihandját művésznő! A fákat nem eltüzelni kell, elajándékozni a rászorulóknak...
Amíg nem fizet a biztosító, addig tessék bátran zsebből fizetni, természetesen számlára, aztán majdcsk megjön a pénzecske..

(amúgy nagy tisztelője vagyok, ön az egyik legjobb énekes-táncos művész)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok