A szélsőjobbal szimpatizáló Kárpátia zenekar – amely egyebek mellett a Magyar Gárda indulóját is írta – koncertjét élvezhetik a recski cigánysor lakói a szeptember 2-ra tervezett bányásznapi ünnepségen, amelyet a sárlavinát kiváltó bánya szponzorál. A károsultak ettől aligha lesznek boldogabbak, mert vélhetően jobban örülnének annak, ha mielőbb segítséget kapnának tönkrement házaik helyreállításához.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Remélem,hogy a horst wesselt játsszák és az erika lesz a felvezetés!
Clavigo
@balos: ...néhány CPG. nóta sem ártana..
rücsü41
Igazi környezetvédői munkával a hatóságok megengedték , ha nem akkor elnézték, hogy a falu feletti hegységet bányászat céljából letarolják, és immár semmi nem védi meg a hegy talajrétegét egy-egy esőzés alkalmával, hogy a s lezúduló sárlavina a házak és utakat elöntse.Az őseink aki ezek szerint sokkal okosabbak voltak nálunk a hegy tetejére építettek sok egyéb okok miatt, de az egyik az biztos az volt, hogy a völgybe nem építünk, mert azt lehet hogy elönti esőzések alkalmával a víz és a sár!A hatóság meg tudtommal azért van a faluban és a városban hogy csak olyan építést, "tájrendezést" engedélyezzen ami később nem okoz kárt a helyben élőknek, és védi a természetes állapotokat!Egyik feltételnek sem felelt meg a hatóság a cikkben említett esetben, mert olyan műveletek elvégzését engedélyezte amely alapjaiban változtatta meg a tájat, a helyben lakóknak jelentős kárt okozott, és nem tett semmit ennek megakadályozására! Az is rejtély, hogy miért a magyar állam áll helyt a kárt okozó helyett.Egy magyarázata van, hogy a bányatulajdonos nem képes vagy nem akar azonnali kártérítést nyújtani a károsultaknak, és majd később ő majd beszedi a kifizetett kártérítési összegeket, de az is lehet hogy a baráti társaság okán majd elfelejti beszedni az összeget, és helyette majd kér valamit, ahogy " A tanú " című magyar filmből már ismert előttünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.