Ügyek mentén” a Fidesszel és a DK-val is hajlandó együttműködni, de választási szövetséget egyik oldallal sem köt a Második Reformkor (2RK).

Vona Gábor egyszerre ajánlkozott fel Gyurcsánynak és Orbánnak

Vona Gábor annó Orbán Viktor polgári körében kezdte a politizálást. Forrás: Youtube

Vona Gábor az új párt első, úgynevezett zászlóbontó kongresszusán szögezte le ezt – idézi az Infostart.

Vona Gábor szerint Magyarország több mint száz éve frusztrált ország, de erre nem lehet a végtelenségig hivatkozni.

Lehet, nem szerencsés egy újonnan alakult párt zászlónyitó kongresszusán egyből azokat ostorozni – magunkat –, akiknek a szavazataira vágyunk, de ez az igazság. Valakiknek ki kell mondania, hogy változás nélkül nem megy.

A Jobbik volt elnöke bocsánatkérésekkel is készült a kongresszusra. Mint mondta, vannak ma olyanok Magyarországon, akik nem tudják megbocsátani neki, hogy valaha nemzeti radikális volt. „Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiket én valaha bármilyen hovatartozásukban megsértettem.”

Vona azt ígéri, hogy új pártja nem önmagával foglalkozik majd, hanem konkrét ügyekkel; kilencet meg is nevezett: online népszavazást, pártmentes önkormányzatokat, hatékonyabb egészségügyi prevenciót, herbál mentes Magyarországot, jobb bölcsődei és óvodai ellátást, könnyebb életkezdést, megfelelő élelmiszer-biztonságot, valamint erősebb családi vállalkozásokat és munkavállalói jogokat akarnak.

A fent említett ügyek mentén bármelyik párttal együttműködnek, de egyikkel sem kötnek szövetséget – jelentette ki Vona Gábor.

Tiszteletben tartjuk mindenkinek az érdekeit, értékeit, programját, de senkivel sem készülünk politikai szövetségre, a saját utunkat fogjuk járni

– húzta alá.

Forrás: Infostart
Fotó: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ügyek mentén? Pénzügyek,ha jól gondolom a fidesznél.A DK-t csak azért jelölte meg,hogy ne legyen feltűnő a fidesz ajánlkozása.El kéne takarodni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Ügyek mentén? Pénzügyek,ha jól gondolom a fidesznél.A DK-t csak azért jelölte meg,hogy ne legyen feltűnő a fidesz ajánlkozása.El kéne takarodni!!!
jáger laszló
Aki kapja az marja!!
Nekem ilyen fordulatok után nem kéne!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Bryan élete
Ilyen már volt, úgy hívták hogy LMP. Szóról szóra. Sztigorúan középen. Lehet Más. Hány pártocska is lett belőle? Ja és hány jobbikpártocska van jelenleg? Ki tartja már ezeket számon.Tényleg azt hiszi Vona, hogy elmegy egy kicsit az árnyékba és elmúlnak a foltjai?
Béla333
"Vona Gábor egyszerre ajánlkozott fel Gyurcsánynak és Orbánnak"

Azt hittem a választók kegyeit keresi...
Giovanni Alba
@sgl: ma, 14:49
A Kutyák azért akcióznak is. Hogy aztán ez mennyire hasznos politikailag, az már egyéni vélekedés kérdése. A padok lefestése és a buszmegállók "kipofozása" népszerű dolog, egy jókora fricska a hatalomnak, és öröm látni az állampárt tanácstalanságát és összevissza kapkodását.
Ezzel viszont -szerintem- nem nagyon lehet megélni a politikában, ahhoz másféle habitus szükségeltetik. Viszont népszerűségük növekedésével értelemszerűen a jelenlegi teszetosza "ellenzéktől" viszik/veszik el a reménybeli szavazókat.
balos
@Bryan élete: Azok foltok még a holdról is gukker nélkül láthatók!1 véglény akkor véglény,ha nyakkendővel álcázza a horogkeresztet!
Levendula
Nincs többpártrendszer. Egy párt van. Ebben benne van a Fidesz, a KDNP, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd, a DK, a Jobbik (most nem tudom, hogy hívják, de nem is érdekel), a Kutyapárt egy vicc!!!
Giovanni Alba
@Levendula: ma, 15:44
Igen, igazad van, önmeghatározásuk szerint is viccpárt, de amennyiben indulnak a választásokon, akkor sokan szavaznak rájuk nincs más alapon: "hát inkább mint hogy visszajöjjön a gyúcsányi patás ördög".
Parkinson törvényeiben van egy eszmefuttatás a választókról, választásokról. Eszerint a választók nem észérvek, hanem pillanatnyi érzelmek hatása alatt szavaznak, kivéve természetesen a "törzsszavazókat", akiket nem ingat meg semmi, meggyőződésük szilárd, mert nem logikus okfejtés, hanem hit alapján választanak. A nagy munka a bizonytalanok, hezitálók megnyerése, amit el lehet érni az utolsó hetekben indított aljas szóbeszéddel, suttogó propagandával.
Bryan élete
@sgl: Hja, csakhogy a Kutyáknak nincsen múltjuk, amit fel lehetne hánytorgatni, felvállaltan egy akciópárt. Igaz, jövőjük sincs, mert szétfoszlanának, mint a köd, ha valami kormányzásfélét kellene produkálniuk. Viccből persze jó buli rájuk szavazni, az ember kínjában néha megteszi..
ómió
Maradj csak Böszme efftársadnál! "Mellévaló" vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.